Menu

HIC opgradderer faciliteterne til klublivet for alle aldersgrupper

image
Webmaster
07. september 2023 kl. 08:59
HIC oplever glædeligt rekordstor aktivitet, og for at kunne give medlemmer i alle aldre og gæster i HIC mulighed for at dyrke klublivet, har HIC fået opgraderet både klubhuset og terrassen

HIC summer for tiden af liv, hvor et rekordstort antal medlemmer nyder det fantastiske efterårsvej, hvorfor klubhuset og terrassen glædeligt summer af klubliv på tværs af hele klubben. For at klublivet kan få endnu bedre vilkår i HIC, er rammerne i klubhuset og terrassen glædeligt blevet opgraderet. 

Med dejlig støtte fra Nordea-fonden har HIC fået udskiftet alle vores bord-bænkesæt, så ingen behøver at frygte sammenstyrtning, når vi mødes på terrassen eller følger kampe på kampbanen.


Også inde i klubhuset er der sket en opgradering. HIC at have tilbud til alle aldersgrupper, hvorfor vi nu introducerer et nyt legehjørne for de mindste, her kan leges, tegnes, læse en bog eller slappes af. Ligeledes har 1. salen fået en lille omrokering så der nu både er plads til at slappe af for de lidt større børn eller holde et møde.

 

Tusind tak for ide, udførsel og bidrag til legetøj Pernille Tangvig, Liza Holsmose og Christina Jacobsen

 

Luk