Menu

eFodbold i HIC starter op igen

image
Andreas Helmer Petersen
22. april 2021 kl. 20:40
Langt om længe kan vi igen spille eFodbold i HIC

eFodbold er et nyt initiativ i HIC, ja faktisk er det også ret nyt i DBU-regi.

I DBU-regi startede eFodbold for breddehold i november 2019, det har således kun været aktivt i et års tid, hvis man trækker diverse nedlukninger fra.

 

Vi nåede i december, dagen før det hele lukkede ned, at afholde et opstartsarrangement / klubmesterskab. Her blev Elias fra U11 drengeholdet kåret som klubmester, og Mikkel fra samme hold blev kåret som dagens fairplay spiller.

 

Siden har trænerne, Peter og HP, været på trænerkursus for at dygtiggøre sig frem mod den egentlige opstart.

 

I HIC har vi valgt at starte ud med både drenge- og pigespillere i aldersgruppen mellem 10-14 år.

Det håber vi resulterer i to hold, et i kategorien U8-U12 samt et i U13-U16.

 

DBU har under den seneste nedlukning valgt at ændre tidspunktet for afvikling af eFodbold turneringen. Den starter således i november 2021, i stedet for at ligge samtidig med græsturneringen. Det er vi glade for i HIC, da det på intet tidspunkt har været meningen at trække spillere fra græsset ind foran skærmen, vi har et håb om at gøre det modsatte.

Samtidig giver det os mulighed for at bruge de næste seks måneder på at lærer hinanden, spillet, taktik osv. bedre at kende.

 

I det seneste udspil fra regeringen ift. indendørs idræt for unge under 18 år, står der, at vi må være op til 25 personer samlet UDEN coronapas.

 

“... Åbningen af indendørs idræt i organiseret regi for børn under 18 år vil omfatte alle idrætsgrene med et forsamlingsloft på 25 personer og uden coronapas. ...” kilde: TV2 Nyhederne

 

 

Vi glæder til tirsdag d. 27. april 2021 , hvor vi igen byder velkommen til eFodbold i HIC. Træningstiderne er tirsdage mellem 18.00 - 19.30.

Indtil vi får helt styr på coronareglerne, er træningerne forbeholdt de 8 spillere der i december deltog i opstarts arrangementet, og efterfølgende er blevet tilføjet eFodbold i kampklar.

Tilmelding til træningerne er et krav.

 

For info kan du kontakte enten Peter (ps@hic.dk) eller HP (hp@hic.dk),

eller du kan kigge på vores side her: http://www.hic.dk/efodbold/