Menu

Stine Skov Jensen modtager DBU Sjællands Gepardpris 2021

image
Bestyrelsen
28. november 2021 kl. 21:28
Til stor overraskelse for hende selv, fik Stine Skov Jensen i dag overrakt DBU Sjællands Gepardpris, som er en særlig hæderspris til årets unge fodboldleder

HIC har i over 100 år været drevet af dygtige og engagerede ledere, hvilket glædeligt også er tilfældet her i 2021. Stine Skov Jensen er en af disse dygtige ledere, og Stine har igennem de seneste år ydet en fantastisk vigtig indsats som leder for HIC's pige- og kvindeafdeling. At HIC kan glæde os over 2 succesfulde 11-mands kvindeseniorhold, skyldes ikke mindst Stines indsats.

Denne indsats er helt fortjent ikke gået ubemærket hen, og i forbindelse med kvindeseniors debutkamp i futsal 1. division, tog DBU Sjællands formand Jakob Koed ordet, og overrakte Stine DBU Sjællands Gepardpris. Gepardprisen er DBU Sjællands hæderspris til en yngre fodboldleder, og ikke mindst til hendes egen overraskelse er Stine Skov Jensen en fortjent modtager i 2021.

Fra hele HIC et kæmpe tillykke til Stine med hædersprisen. Vi er enormt stolte og glade for at have Stine som klubkammerat i HIC, og vi håber hun vil præge HIC i mange år fremover.

Luk