Menu

HIC støtter Danmarks hold til Deaflympics 2017

image
John Bødker
29. april 2017 kl. 12:37
Et par behagelige weekender i Herstedøster med døvelandsholdet har nu udmøntet sig i en støtte til de forestående deaflympics i Tyrkiet

Trænerstaben omkring det danske døvelandshold i fodbold har flere Albertslundere i trænerstaben. I HIC er det Johnny Møller og Morten Ulrik der er en del at teamet. Et par weekender i efteråret 2016 havde fodboldlandsholdet lagt deres træningslejr i Herstedøster og HIC fik et fint bekendtskab med spillere og stab - bl.a lavede klubben lækker mad i den sidste træningssamling.

Morten Ulrik er nu med i arbejdet omkring det hold der skal sendes til de forestående Deaflympics i Samsun i Tyrkiet (Olympiade for døve).

Problemet er at de ikke får støtte fra det officielle Danmark så deltagelsen sker via bidrag og egenbetaling.

I en længere periode har der været sat projekter igang som skulle skaffe penge til formålet. For nyelig var der futsal på stadion hvor der blev samlet penge ind.

Bestyrelsen har fået en forespørgelse om HIC kunne støtte op omkring Deaflympics og ved sidste bestyrelsesmøde blev man enige om at lave en indsamling ved 1.ste holdets kamp på Herstedøster Stadion mod Frem Hellebæk den 5. maj - HIC vil så fordoble det indsamlede beløb (max. 2500kr).

Sørg for at have kontanter på dig, så vi kan støtte op om projektet.

Læs mere om det danske hold der skal til Deaflympics 2017 på www.deafsport.dk

Luk