Menu

HIC siger Tak!

image
Søren Burchall
02. oktober 2022 kl. 19:57
HIC er som forening 100% afhængige af mange frivillige indsats, og i anledning af Frivillighedsugen i uge 39 vil HIC gerne sige et stort Tak! til de over 70 frivillige, som er hele grundlaget for HIC.

I anledning af Frivillighedsugen er det en passende anledning til at HIC og alle omkring klubben siger Tak! til de over 70 klubfolk, som på frivillig basis løfter vigtige opgaver som trænere, holdledere, dommere, hjælpere samt ledere rundt om i HIC. Uge efter uge bliver der lagt et utal af frivillige timers indsats for HIC og vores medlemmer, og uden denne indsats kunne HIC slet ikke eksistere.

DBU Sjælland har i anledning af Frivillighedsugen givet HIC mulighed for at sig en særlig Tak! med en lille gave til nogle udvalgte frivillige. Mange har fortjent denne anerkendelse, som denne gang er gået til Ungdomsudvalget med Daniel Holsmose, Martin Everhøj, Susanne Kiærskou Krüger og Karsten Lynge. De 4 er gået forrest i arbejdet med at udvikle og drive HIC's Ungdomsafdeling, som henover det sidste års tid har oplevet stor medlemstilgang og positiv udvikling på alle hold. 

På bestyrelsens vegne kan vi kun opfordre alle i og omkring HIC til at sige Tak! til de mange frivillige i HIC.

Luk