Menu

HIC har med stor sorg mistet en god og værdsat klubkammerat, da klubbens ældste aktive medlem Erik Herholdt er afgået ved døden

image
Søren Burchall
11. marts 2022 kl. 21:25
HIC og holdkammeraterne på herregymnastikholdet og torsdagsmotionisterne har med sorg modtaget meldingen om, at Erik Herholdt efter sygdom er afgået ved døden

Mindeord

Erik Herholdt har været en del af HIC, siden hans børn fra starten af 1980’erne blev en del af klubben. Erik fulgte engageret med på sidelinjen, og kunne ikke skjule stoltheden, da Anders Herholdt i 2009 overtog rekorden for flest kampe på HIC’s 1. hold.

Erik var selv igennem mange år et værdsat medlem på herregymnastikholdet, hvor han med hans altid venlige og sympatiske personlighed skabte mange kammeratskaber. Erik var også en del af torsdagsmotionisterne, hvor hygge, motion og gode gerninger går hånd i hånd. Erik var som HIC’s ældste medlem aktiv til det sidste.

Efter kort sygdom er Erik nu afgået ved døden. HIC og Eriks mange venner i klubben har mistet en god ven og klubkammerat, og vores varmeste tanker går til Eriks familie.

Æret været Erik Herholdts minde.

 

Luk