Menu

Albertslund kommune og HIC inviterer til indvielse af den nye klubbygning torsdag d. 11. august 2022

image
Bestyrelsen
02. august 2022 kl. 15:37
Efter et langt tilløb og en kraftig slutspurgt er den nye klubbygning i HIC glædeligt snart færdig, hvorfor Albertslund kommune og HIC inviterer alle medlemmer, frivillige og venner af HIC til indvielse torsdag d. 11. august kl. 16.00

Med stor glæde kan HIC nu se frem til at tage den nye klubbygning i brug, som bliver et løft til hele klubben og vores pige/kvindehold i særdeleshed. Klubbygningen er blevet lige så fantastisk som vi havde håbet, og matcher ikke mindst de ønsker og forslag, mange medlemmer med repræsentanter fra pige og kvindeholdene i spidsen indgav for flere år siden indgav. At klubbygningen nu står færdig skyldes flotte bevillinger fra Albertslund kommune og Lokale og Anlægsfonden, samt bidrag fra HIC og mange støtter af klubben.

Klubbygningen indvies torsdag d. 11. august kl. 16.00, hvor borgmesteren m.fl. holder taler, inden vi åbner dørene for de flotte faciliteter. Vi håber mange medlemmer, frivillige og venner af HIC vil deltage i indvielsen, og vi byder på forfriskninger til alle fremmødte.

Luk