Menu

FODBOLDGLADE MÆND KAN NU SPILLE MOTIONSFODBOLD I HIC

image
Varny Jensen, Bestyrelsen
26. januar 2019 kl. 22:23
HIC's succes med fodboldfitness for kvinder bliver nu udvidet med en afdeling for mænd

Den gode historie er lige om hjørnet, Herstedøster IC inviterer alle interesserede til Motionsfodbold torsdag den 7 februar 2019 kl. 19.00, Vi mødes ved indgangen til Albertslund Stadion (hallerne) hvor vi spiller på kunstgræs.

Mange mænd elsker spillet på grønsværen, men er måske aldrig rigtig selv kommet i gang, eller også kom karriere, familie eller en skade i vejen midt i det hele. Motionsfodbold er et fodboldtilbud til mænd, der elsker fodboldspillet og samværet på et hold, men som ikke ønsker at være bundet af at spille turneringer. Det er glæden ved fodboldspillet, samværet og motionen, der er i fokus.

I Herstedøster IC starter vi derfor nu et motionsfodbold hold op, for mænd i deres bedste alder 45+.  

Vi vil gerne være en klub der kan tilbyde glæden ved fodbold til mange forskellige målgrupper, og derfor har vi et stykke tid gerne ville opstarte noget for de mange voksne mænd i lokalområdet, som ikke har tid, eller lyst, til at spille turneringsfodbold. Vi ved at fodbold gør meget godt for sundheden, og det vil vi som klub rigtig gerne bidrage til.  Vi håber samtidig på at tilbuddet kan være med til at støtte op om det generelle klubliv i klubben.

Kernen i tilbuddet er at det skal være sjovt, sundt og socialt, derudover kan selve træningen variere fra gang til gang, men gennemgående er dog selvfølgelig fodbolden. Det er centralt at understrege at tilbuddet er åbent for alle, og der bliver ikke stillet krav til hverken udstyr eller tidligere erfaring på en fodboldbane, ligesom at der tages hensyn til hinanden på banen og det sociale er i højsædet. 

I første omgang har vi valgt at lave et hold for mænd 45+.

Helt grundlæggende kan vi se at der i denne aldersgruppe er en del mænd som vi tror på gerne vil i gang med at dyrke motion, men som ikke har kunnet finde noget der motiverer dem. Samtidig kan jeg se at der i byen, og i omegnen bor mange i denne alder og vi håber at vi kan få dem ud på det grønne græs og møde nogle fra byen igennem fodbolden.

Lyder det som noget for dig så duk op på Albertslund Stadion torsdag den 7 februar 2019 kl. 19.00.

Har du spørgsmål så kontakt Varny Jensen på mail: varnyjensen@hotmail.com eller 40117340

FAKTA:

  • Motionsfodbold er en del af Bevæg dig for livet – Fodbold, som er et projekt, der blandt andet har fokus på at få flere voksne motionister ind som medlemmer i de danske fodboldklubber.
  • Det er videnskabeligt bevist, at fodbold isoleret set er en sundere motionsform end både fitness og løb.
  • Læs meget mere om Bevæg dig for livet – Fodbold og motionsfodbold på dk/fodbold

 

 

Luk