Senior

27-11-2022 10:02:31
Sæsonens sidste spark gav jubel og håb
HIC’s Danmarksseriehold har haft en udfordrende efterårssæson, hvor holdet har haft modgang på mange områder, og marginalerne har bestemt ikke været på HIC’ernes side. Derfor var glæden ekstra stor, da Rasmus Floor med kampens sidste spark udlignede til 2-2 mod Roskilde KFUM, og gav håb om at undgå nedrykning i forårssæsonen
20-11-2022 10:32:18
De misbrugte muligheders kamp endte som en grum skuffelse
For tredje hjemmekamp i træk var HIC foran uden at det lykkedes sikre den hårdt savnede sejr
13-11-2022 20:59:28
Endnu et godt point - og alligevel en snert af ærgrelse
Efter 1-1 i Greve har HIC fået point mod fire af de fem bedste hold i rækken
06-11-2022 12:16:34
HIC laver endnu et stort resultat – selv uden langsomme gengivelser
Med 3-3 mod topholdet Brønshøj fik HIC endnu et point, der må give mod på både den nærmeste fremtid og foråret
30-10-2022 12:32:51
Opråb til alle HIC'ere
HIC's Danmarksseriehold er havnet i en tung periode med udfordringer på flere fronter, og fortjener derfor ekstra opbakning fra alle med hjerte for HIC. Cheftræner Jan Christensen opfordrer her til sammenhold og opbakning.
23-10-2022 16:58:34
Uafgjort gav mere end bare et point på en opløftende lørdag
Nicolai Beck fik et succesfuldt comeback efter fire måneders pause, men straks er der nye på skadeslisten
10-10-2022 09:50:43
Der blev trods alt tændt et par blå lys på en mørk eftermiddag
Trods massivt overtag i spil og chancer mod GVI tabte HIC for syvende kamp i træk
25-09-2022 10:51:18
Trods opløftende momenter tabte HIC 1 til Roskilde KFUM
HIC er inde i en hård periode i Danmarksserien, hvor HIC’erne bliver hårdt straffet for fejl. Udfordringerne i særligt defensiven gjorde udslaget, da Roskilde KFUM kunne drage hjem fra Herstedøster med en 2-5 sejr
10-09-2022 08:40:09
Da HIC ramte bundniveauet gav det en gevaldig øretæve
Greve udnyttede effektivt de alt for mange fejl, HIC leverede i sæsonens dårligste kamp
04-09-2022 09:02:30
Klasseforskel i et nederlag med endnu en HIC-rekord
Seniorfodbold mod ungdomsfodbold, kaldte cheftræneren 5-1-nederlaget til Brønshøj