En skidt dag i Greve, Roskilde og Odder
HIC tabte i Greve, hvilket indsnævrer sæsonens muligheder i bunden af danmarksserien
13-05-2023 09:44:04
Alle fodboldens røvsyge klichéer blev bekræftet, da HIC lavede en gevaldig maveplasker
Så gik den ikke længere for HIC, der lavede alt for mange fejl, at det blev 1-4 mod Karlslunde
06-05-2023 16:37:06
En fantastisk start på en fantastisk formiddag, eftermiddag og lidt for sen aften
For første gang i 622 dage vandt HIC to kampe i træk, da der efter skidt 1. halvleg mod B 1908 blev scoret tre flotte mål
29-04-2023 07:59:22
Topscoreren og debutanten sikrede sæsonens grimmeste sejr
Kønt var det ikke, men for en gangs skyld fik HIC fuldt udbytte uden at det var fortjent, da den ekstremt vigtigt kamp mod Gørslev blev vundet
22-04-2023 18:50:51
Solnedgangen set fra Sjællandsbroen var den bedste oplevelse – på vej væk fra Amager
Efter en godkendt første halvleg leverede HIC en sjælden set tandløs indsats i sæsonens fjerde nederlag på Amager
15-04-2023 07:44:57
Det er skrevet før, men måske var det den bedste kamp i HIC’s historie
Trods en udvisning efter 20 minutter vandt HIC fredag aften med 4-0 og har nu fået 7 point i tre kampe
08-04-2023 21:31:49
Selv om det positive overgår det negative, så var det ene point vel egentlig ganske retfærdig
For fjerde kamp i træk scorede HIC to gange, men denne gang rakte det kun til uafgjort.
01-04-2023 07:29:59
Midt i euforien var ’endelig’ et betydeligt nøgleord, da HIC vandt for første gang i 223 dage
For tredje kamp i træk scorede HIC to gange, og denne gang rakte det til en sejr over Greve
26-03-2023 08:36:57
Endnu en fremragende fodboldkamp. Og endnu et ¤#!¤§>!@£$ resultat
For anden uge i træk tabte HIC 3-2 på udebane i en kamp med en straffesparks-situation i overtiden