Menu

HIC's store medlemsundersøgelse viser glædeligt, at medlemmerne er glade for HIC

image
Bestyrelsen
11. februar 2024 kl. 16:29
Players 1st har lavet medlemsundersøgeslser i mange fodboldklubber, og sammenlignet mod disse, er HIC’s mange medlemmer godt tilfredse med klubben og aktiviteterne. Men vi hviler ikke på laurbærerne, og bestyrelsen har fokus på medlemmers ønsker til forbedringer

Ikke færre end 50% af HIC’s medlemmer har besvaret den digitale medlemsundersøgelse, hvilket i sig selv er uhørt højt, og et glædeligt bevis på mange HIC’eres engagement og tætte relation til klubben. Det samlede resultat med tilfredsheden er tilsvarende glædelig høj, da medlemmerne i Players 1st’s model for tilfredshed giver HIC scoren 56, hvor gennemsnittet blandt undersøgelser i andre fodboldklubber er 40.

Undersøgelsen afdækker ellers tilfredshed blandt medlemmerne på mange områder, og afspejler fint HIC’s ambition om at være en klub med fokus på det sociale, sammenholdet og idræt for alle aldersgrupper og begge køn. Men undersøgelsen afdækker ikke unaturligt også områder, hvor medlemmerne ikke er helt tilfredse med tingendes tilstand i HIC. Derfor kommer bestyrelsen i de kommende år til at have fokus på

  • Standen på fodboldbanerne i HIC
  • Modtagelsen og velkomsten til nye medlemmer
  • Koordineringen af træningstidspunkter herunder ikke mindst kommunikationen omkring den svære kabale i HIC
  • Kommunikationen fra trænerne til spillere og forældre omkring udtagelse af hold til kampe og stævner
  • Dialogen og sparingen mellem trænerene ikke mindst med fokus på sportslige udfordringer til spillerne

Men samlet er medlemsundersøgelse en fin bekræftelse på, at mange ting fungerer godt i HIC, og at medlemmerne på mange områder er rigtigt godt tilfredse. Ganske interessant viser besvarelserne fra HIC's piger og kvinder, at de er en smule mere tilfredse end klubbens mænd og drenge. Det understreger fint, at vi i HIC har en ambition om at have gode tilbud til både piger og drenge / kvinder og mænd.

Som del af medlemsundersøgelsen havde HIC udlovet to præmier, hvor Players 1st. har udtrukket vinderne blandt de mange, som har besvaret medlemsundersøgelsen. Vinderne af præmierne i form af gavekort på 500 kr. til Sport Direct Tåstrup blev Ayaz Celik fra U14 drengeholdet, samt Annita Loui Nielsen, som er mor til Anton på U9-10 drengeholdet. Vinderne får snarest direkte besked med info om præmierne.

Læs hele rapporten fra medlemsundersøgelsen her.

HIC takker alle medlemmer, forældre og trænere, som har bidraget til medlemsundersøgelsen.

Luk