Menu

Ny træner til U16 drenge

image
14. november 2019 kl. 00:51
Ungdomsformanden præsenterede Thomas Kunak som ny træner for U-16 drenge
Jeg er glad for at det er lykkedes at finde en ny træner internt i klubben udtaler Nicolai Hermansen til hic.dk. Thomas har i det sidste halve år været træner for HICs U-16 piger, og 2 år forinden at havde trænet klubbens årgang 2003 drenge, inden 90% af årgangen skulle starte på efterskole i sommers. 
Thomas skal ved siden af træningen på banen, fortsætte sin udvikling, som klubben bakker op med træneruddannelse således at Thomas kan opnå Uefa B-Licens. 
Thomas har en stærk profil i træning af ældste teenager, samt et fantastisk fokus på fastholdelse og motivation. Han overtager samtidig Palles opgaver, omkring udvikling af spiller individuelt og det samlede hold. 
Jeg vil gerne på bestyrelsen vegne sige pænt tak til Palle Leth, for hans mange år i klubben, først som træner for årgang 2002 i flere år, dernæst piger årgang 2002/2004 og som træner her til sidst for årgang 2004 drenge. 
I HIC siger vi aldrig farvel, men altid på gensyn og jeg er helt sikker på, at vi stadig kommer til at se Palle på side linjen i klubben.