Menu

U15 Drenge ser tilbage på deres rejse

image Holland 2018
Kasper Christiansen, Træner
10. december 2018 kl. 11:05
En sæson som udviklede årgangen

Sidst i august tog hele holdet på træningslejr i Dianalund, hvor vi havde en suveræn weekend, med 19 drenge, to trænere & to i køkkenet. Drengene fik lov at prøve hvordan en weekend i fodboldens tegn foregår. Morgenløbetur kl 07.15 efterfulgt af en solid morgenmad og 4-6 forskellige træningspas. Det træningspas vi trænere havde glædet os mest til var lørdag aften, hvor vi spillede lasergame i skoven et par timer.

Det var skønt at se den respekt drengen har for hinanden, når de bliver udsat for forskellige udfordringer. Ud over at få bygget på det fysiske med hårdt fysik træning, fik vi mange boldberøringer og en hel masse hygge og sjov.

Vi har en klar opfattelse af, at vi kom ud som et stærkere hold efter de 3 dage, og det var en fornøjelse for os trænere at være sammen med drengene.

Desværre kom 8-mands holdet skidt fra start i turneringen efter sommern, vi kunne ikke stille hold 3 af de 4 første kampe. Vi stod overfor et svært valg - skulle vi trække holdet eller tænke anderledes?

Vi valgte at kæmpe for holdet og fik flyttet rundt på kampene, så vi kunne stille hold og fik spillet nogle rigtigt gode kampe.

11-mands holdet fik også en svær start, vi kunne simpelthen ikke score, vi var klar bedst og tilspillede os mange chancer, men ind ville bolden ikke. Vendepunktet kom i 3. kamp hvor vi vandt 3-1 i Gladsaxe. Det viste sig at være en fed række, for spillede vi op til vores bedste, vidste vi at vi ville vinde, spillede vi skidt ville vi tabe. Holdene slog hinanden på kryds og tværs. Det betød alt sammen, at vi i sidste kamp skulle spille mod Gladsaxe om at vinde rækken. Desværre meldte de afbud 20 timer for kick-off (vi tolker det som om de ikke turde møde os J) Dermed blev vi vindere af rækken uden kamp, ikke den måde vi gerne ville vinde på. Vi mødtes dog stadig til en hyggelig formiddag i klubben, hvor vi spille bold, Palle fik vist sin manglende skarphed foran mål, poppede champagne til tonerne af WE ARE THE CHAMPIONS og spiste pizza.

Nu ser vi frem til vinter-turneringen, hvor vi skal have implementeret nogle af Palles ideer om spille- og løbemønstre, Dennis smidighedstræning og se om vi kan fastholde det flotte spil fra efteråret, hvor vi holdt et imponerende højt bund-niveau.

Vi går et udfordrende forår i møde i række 1, men vi er sikre på at vi nok skal lære og blive stærkere som hold af den fart, teknik og styrke vi kommer op imod.

En Hollandstur der regnede væk og meget mere kan du læse i den digitale udgave af ÅRSNYT 2018 - Tryk på billedet.

Til sidst skal der lyde en kæmpe tak til alle de forældre der weekend efter weekend dukker op og støtter holdet både til kampe og når vi laver arrangementer.

Forza HIC J