Menu

Sikke en sæson for U-13 Drenge

image
Kasper Christiansen
17. juni 2017 kl. 20:12
Både sportsligt og socialt gik det over forventning - Begge hold sluttede i toppen af deres række

2. holdet blev #2 i en sjov pulje, hvor vi på intet tidspunkt stillede med samme hold, og det var kun målscoren der gjorde at vi ikke vandt puljen – super godt gået drenge!!!

1. holdet blev også #2 i en meget tæt pulje, men vi sluttede fantastisk af med at slå ubesejrede Brøndby og reducere deres målforskel til +34 – et kæmpe tillykke med en flot kamp og sæson!

Påsketur til Holland

Vi sendte 23 glade drenge til Holland, nok til at kunne stille 2 hold. Det var en fest for drengene lige fra de steg ind i bussen kl. alt for tidligt torsdag morgen til de var hjemme igen godt møre mandag morgen.
Det viste sig, at der var ret stor forskel på puljerne holdene kom i, men humøret var stadig højt.
2. holdet sluttede af med et par gode kampe og 1. holdet skulle spille om 5-6 pladsen selvom de kun havde lukket 1 mål ind i 5 kampe!


Tilbage på hotellet var der gang i værelserne hele aftenen og lidt af natten, så vi trænere fik travet ca 3 km hver aften på hotelgangene for at holde styr på tropperne. Alt i alt var det en uforglemmelig oplevelse for alle der var med og vi glæder os allerede til næste år.

 

”HIC har sjæl & ånd – kammeratskab knytter bånd”

U-13 tæller i skrivende stund 28 spillere og yderligere 2 har meldt deres ankomst til prøvetræning inden vi går på sommerferie. Med så stor tilslutning har det krævet små mirakler fra Dennis & Claus at få kampe og træning til at hænge sammen, derfor er vi rigtigt glade for at Kenneth & Rasmus har sagt ja til at give en hånd i efteråret, hvor vi desuden skal lære at spille 11-mands fodbold.
Samtidig bliver Kenneth & Rasmus indlemmet i en fantastisk gruppe drenge, der er vilde med fodbold men og vilde med at være sammen på tværs af hold & skoler – vi er i sandhed én stor gruppe glade drenge.

Tusind tak for et forrygende forår vi glæder os til alle oplevelserne sammen med jer efter sommeren

U-13 trænereteamet

PS. Tillykke til vores herresenior som er rykket op i Sjællandsserien

Luk