Menu

Drengene fra U13-2 sluttede af på fornemmeste vis

image
Oguz Kaya og Muhamet Kücükkartal
11. juni 2018 kl. 23:48
En svær opstart uden målmand blev løst i løbet af sæsonen - Nu er vi klar til Final4

Sæsonstarten blev ikke lige hvad vi havde håbet på - Den vigtige målmandspost stod ledig så vi måtte rotere mellem spillerne. Et splid blandt nogle af drengene resulterede i uafgjorte kampe i de første par kampe.

Problemerne blev løst og nye ansigter kom ind i truppen og faldt godt til med det samme. Gutterne skal have stor ros for at have taget rigtig godt i mod de nye drenge.

Vi fik skabt rytme og flow i spillet, da drengene lærte hinanden bedre at kende både til træningerne, til Hollands turen og Lions Cup i Kalundborg. Vi som trænere sørgede for at drengene fik det bedre socialt, både på og uden for banen, og det skabte meget bedre kemi. Der kom mere respekt over for hinanden og trænerne. Det var det som førte os til toppen af række 4, drengene kæmpede for hinanden så det var en fryd. 

Vi trænere vil gerne takke spillerne, for en super fed indsats og attitude både på og uden for banen. Vi glæder også til de afsluttende final4 kampe og den kommende sæson og håber på det bedste for holdet frem over. 

Den 22 juni kårer vi årets kammerat og spiller ved den store afslutningsfest i HIC - Vi glæder os