Menu

180 HIC'ere er retur efter vellykket påsketur til Holland

image
Webmaster
01. april 2024 kl. 21:09

Påsken har for 151 drenge og piger samt 29 trænere og holdledere budt på tur til det sydlige Holland, hvor hele 11 HIC-hold deltog i stævnet Brabant Open. Udover masser af kampe i stævnet, bød turen på aktiviteter som spændende besøg på PSV Eindhovens stadion, lasergame hvor drenge og piger kæmpede på en udfordrende udendørsbane mens de ældste piger øvede samarbejde og udfordrede sig selv på en halbrækkende klatrebane i trætoppene.

Det var endnu en gang en fornøjelse af rejse med søde og livlige drenge og piger samt de helt uundværlige frivillige trænere og holdledere. Turen har skabt og styrket venskaber og kammeratskabet i HIC's ungdomsafdelingen, hvilket er mindst lige så vigtigt, som sejre og nederlag på banen. Men også på banen viste HIC'erne sig fint frem, hvor de talentfulde U15 drenge spillede sig i finalen, hvor de dog måtte bøje sig for et dygtigt og fysisk stærkt wallisisk akademihold.

Med på turen var også et par af HIC's dygtige fotografer Anders og Rasmus, som løbende får uploaded fotos fra turen i HIC's fotoox. Men her et par smagsprøver.

 

Luk