Menu

173 HIC'ere er retur efter en succesfuld tur til Holland

image
Webmaster
02. april 2018 kl. 21:10
Med masser af gode oplevelser, en enkelt pokal og flere sæt medaljer, og ikke mindst mange trætte børn fuld af gode minder, landede de 173 HIC'ere tidligt mandag morgen foran Glostrup Hallen

Årets påsketur for de ældste ungdomshold er nu veloverstået, og de 10 hold er hjemme igen. Turen var vanen tro en stor succes, hvor spillere og trænere både på og udenfor fodboldbanerne i Holland, har repræsenteret HIC på bedste vis. Kammeratskaber er blevet skabt og fasttømret, hvilket er et vigtigt mål med disse ture.

Sportsligt har alle 10 hold vist flot fodbold og kæmpet for det bedste de har lært. De 7 hold som deltog i Holland Cup fik en lidt kaotisk finaledag om søndagen, da et voldsomt regnvejr betød lukkede baner, og en nødplan for afvikling af de kampe, som kunne presses ind. Men også det tog HIC''erne i stiv arm. Blandt de gode resultater var U16 drengenes 1. plads i b-slutspillet toppen, men også 2. pladsen til U15-1 drenge og U14 pigeholdet var flotte resultater.

Mange gode og sjove oplevelser skal nu fordøres, og turen vil nok fortsætte som sjove snakke i omklædningsrummene de kommende uger. Tak for en god tur til alle deltagere - og en tak til alle forældre for lån af jeres unger.

Her de  sidste fotos fra turen.

U14 pigeholdet fik en flot debut med 11-mandsfodbold, hvilket gav en imponerende 2. plads

Kammeratskab på tværs af holdene er et vigtigt mål for turen - her U15 og U17 drengeholdene foran Ajax stadion 

Ømme ben forgår med sejre og pokaler består - varmecreme og massage bidrog til U16 drengenes sejr

Luk