Menu

Storsejr i bagende varme til kvindesenior mod BS72 i sæsonåbneren i serie 1

image
15. august 2020 kl. 22:43
Sydbank Pokalen urneringav også videre deltagelse
En ny sæson i serie 1 er fløjtet igang og HIC's kvindesenior lagde godt fra land, da de besøgte vores naboer i syd BS 72.
I knap 32 grader og bragende sol, var ikke et problem for de velforberedte HIC'ere. Lige fra opvarmingens start, til sidste fløjt var kvinderne springfyldte med god energi, hvilket også medførte at Bs72 fik ørene i en yderst velsmurt HIC-maskine. Det er ikke for sjov, når vi alle er enige om vi står yderst stærkt som trup i denne sæson - Men trænerstaben var ikke klar over at HIC skulle "slå dem ihjel" ved højlys dag i egen hule med en sejr på hele 0-8, det er næsten ligesom et eventyr.  Som træner Simon A. Nielsen udtalte "det var edderdrøm'ne en kvindefolkepræstation der ville noget!!"
  • Masser af fokus!
  • Masser af vilje!
  • Masser af koncentration & disciplin!
  • Masser af selvtillid til at lave de fede detaljer!
  • Masser af gåpåmod og kreativitet!
  • og vigtigst af alt: MASSER af højt humør og strålende opbakning over hele linjen!
Kampen i dag bød på et glædeligt comeback til Josephine Hörup mellem stængerne, som krydrede det med en FANTOM-redning da vi kun førte 0-1 i midten af anden halvleg - Helt rusten er hun i hvert fald ikke.
Ligeledes bød kampen også på en kun 15-årige debutant i Stine Fog! Stine er stort set lige fyldt 15, men der var ikke til at se på banen. Masser af selvtillid, energi og gejst, hvilket hun slutteligt krydrede med en assist, samt titlen som "Dagens Stolthed" efter en mega flot debut! 
Dagens målscorere er som vist på det flotte billede: 
Lucky Brown Olsen med hattrick. 
Stine Skov Jensen med 2 mål. 
Anna-Natalia Grillis med 1 mål, og sidst men ikke mindst: Kampens spiller og dobbelt målscore efter et brag af en kamp: Alberte Remmer
Pokalturneringen
Inden sæsonåbneren i serie 1, havde HIC spillet endnu en pokalkamp og sikkert slået Frederikssund fra Sjællandsserien med 3-0.
Truppen og sammenholdet er gjort af noget helt specielt og med en fantastisk energi og den vilje at dø med støvlerne på" for sine holdkammerater, fåes simpelthen ikke bedre. Selv med krampe for 3-4 spillere sidst i kampen kæmpede men videre og vandt fortjent.
Dagens målscorer: Lucky Brown Olsen med 2 mål og Stine Skov Jensen med et enkelt.
Dagens stolthed efter en eminent taktisk præstation nede i det centrale forsvar: Julie Dalsager
Kampens spiller blev ligeledes en forsvarskriger: Fantastisk godt kæmpet af: Kristine Thane Nielsen
som virkelig fik lukket ned for deres "Speedy Gonzales" ude på kanten!
På onsdag den 19 august skulle næste runde være afviklet, hvor Svorgerslev skulle gæste Herstedøster - HIC står med et stort problem, at man ikke kan stille hold to dage i træk og i denne varme. HIC har høfligt spurgt modstanderen om man kunne flytte kampen - Det kunne Svorgerslev ikke affinde sig med og HIC vil nu blive taberdømt - Ikke særlig sportslingt af det gæstende sjællandseriehold.
Næste turneringskamp for kvindesenior er torsdag den 20 august kl. 18.30 i Herstedøster mod FC Helsingør
Luk