Stærk indsats af kvindesenior mod rækkens tophold

image
Julie Korsgaard Christiansen
10. juni 2018 kl. 12:46
8-mandsholdet spillede 1-1 mod Tølløse - Verdensklasse af dommer Steen Hansen der dømte i klipklappere

Efter en række tætte kampe midt i sæsonen stod kvindernes 8mandshold torsdag aften (07/06) overfor deres sidste modstander i form af Tølløse, som var puljens tophold tæt fulgt af Greve Strandby med kun ét point mindre. Med en sejr kunne Tølløse kalde sig for puljevindere og rykke op i Mesterrækken, men Herstedøster havde andre planer.

Herstedøster kom godt fra start og lagde aggressivt ud, og de første 20 minutter af kampen stod der HIC på spillet. Lærke Bak havde fat i Tølløses angriber som klart var deres bedste spiller, Kolle styrede midtbanen med bravour, Cille tonsede løs oppe i angrebet, og HIC’s kanter strøg frem og tilbage på banen. Desværre ville skæbnen at bolden i et angreb til Tølløse blev sparket direkte ind på dommeren, hvorefter bolden kluntet røg hen til Tølløses angriber, som uden problemer kunne sparke bolden i kassen. Et mere ufortjent mål skal man lede længe efter.

I pausen snakkede holdet om, at mange ting på banen så fint ud, og at holdet skulle fortsætte med at kæmpe. Særligt skulle forsvaret fortsat sidde tæt på Tølløses angriber, som med sin hurtighed og teknik flere havde været farlig i første halvleg.

Anden halvleg foregår i et lidt langsommere tempo end første halvleg. Tølløse kommer mere på banen, men Herstedøster fortsætter med at kæmpe. Det er i midten af anden halvleg, at Tølløses forhåbninger om en oprykning for alvor knuses. Et fremragende langskud fra backen Emilie Burchall bliver pareret væk af Tølløses målmand, hvorefter Stine Tolstrup banker riposten ind i kassen med en solid inderside. Rygterne lyder, at forløsningen på denne kasse kunne høres hele vejen fra Fabriksparken til klubhuset i landsbyen. Sidste del af kampen var meget jævnbyrdig. Herstedøster måtte dog flere gange prise sig lykkelig for at have Christina på kassen, da hun havde adskillige flotte redninger.

Alt i alt en rigtig god kamp at slutte sæsonen af på. Lige pt ligger Herstedøster nr. 3 i tabellen, men da Hvalsø på fjerdepladsen stadig mangler en kamp, er intet afgjort endnu.

Til sidst skal der lyde en stor tak til dommer Steen Hansen, som trådte til, da kampens oprindelige dommer ikke dukkede op. Der er vist ikke mange, som kan prale med at have haft en dommer i klipklapper – ægte verdensklasse (-:

Kampens resultat: 1-1

Dagens målscorer: Stine Tolstrup

Dagens spiller: Christina