image Nanna og Frida - dagens dobbelte målscorer
Julie Korsgaard Christiansen
30. august 2018 kl. 20:55
Kvindeseniors 8-mandshold fik 3 point på kontoen

Efter en noget tam start på sæsonen med et lidt fesent resultat på 0-0 ude mod Måløv i første kamp, havde kvinderne på 8mandsholdet en del at bevise i deres anden kamp. Modstanderen var de famøse ”Prinsesserne fra Blokken”-piger fra højhusene i Rødovre.

HIC kommer godt fra start med en scoring allerede efter 38 sekunder af angriber Nanna Hilligsøe. Flot opspil op gennem hele banen resulterer i en god stikning fra Julie C, hvorefter Nanna med spidsen af sin støvle kan ligge bolden flot ind bag Rødovres keeper. Resten af første halvleg står der primært HIC på bolden. Adskillige gode angreb med flotte, dybe afleveringer ses der masser af, men målet virkede som forbandet for ind ville bolden på ingen måder.

I pausen diskuteres der, hvad der kan gøres bedre. Selvom HIC primært havde bolden i første halvleg, beviste Rødovre nemlig også, at de var dygtige fodboldspillere. Teknisk stærke, løbevillige og gode skud på mål. Primært snakkes der i pausen om, at HICs forsvar skulle være endnu mere opmærksomme på Rødovres angribere, som ofte fik bolden, når deres forsvar skød lange bolde (som vist primært var det, Rødovres taktik gik ud på… GAB…).

Anden halvleg startede Nanna Hilligsøe lige så godt ud som hun startede første halvleg. Kun et enkelt minut skulle hun bruge efter pausen, hvorefter hendes andet mål i kampen blev sat ind. På et fantastisk flot langskud skød hun bolden over Rødovres målmand, som chanceløst måtte se til, mens bolden dalede ind bag hende. Ægte verdensklasse fra Nanna! Blot seks minutter senere stod den 0-3 til HIC, da Cecilie ”Cille” Andersson lavede assist til en Rødovrespiller, som valgte at heade Cilles frispark ind i egen kasse.

Med 0-3 til HIC var der god stemning på banen blandt HIC-spillerne, og det hele føltes allerede en smule forløsende. Dog ville skæbnen, at Rødovre kom ind i kampen på baggrund af nok den dårligste dommerpræstation længe set. Dommeren valgte simpelthen at dømme en bold inde over stregen bag HICs keeper Christina i en situation, hvor dommeren selv stod 35 meter væk fra situationen, og hvor der stod intet mindre end fem spillere i vejen for hans udsyn til bolden. Et par minutter senere kommer Rødovre på 2-3. Det sidste kvarter af kampen bølger spillet frem og tilbage, men på to fantastisk flotte assists fra Nanna Hilligsøe kan Frida Morthorst på smukkeste vis afgøre kampen med to kasser, så den ender 2-5 til HIC.

Alle spillerne kæmpede, og derfor fik intet mindre end fem spillere da også stemmer, da kampens spiller skulle findes. Men ingen tvivl om at det var meget fortjent, at kampens spiller blev angriber Nanna Hilligsøe, som med to mål og to assists i den grad blev kampafgørende i dag.

Desuden bød dagens kamp også på comeback til Amalie Palme, som tidligere har spillet i klubben. Velkommen tilbage!

Kampens resultat: 2-5 til HIC

Kampens spiller: Nanna Hilligsøe

Målscorer: Nanna Hilligsøe x 2, selvmål, Frida Morthorst x 2