Magtdemonstration og vaskeægte hattrick, medførte flot og fortjent sejr

image Jose redder heroisk udstyret ;-)
Simon Alexander Nielsen
21. maj 2018 kl. 22:06
Regn og torden ødelagde desværre kampen

Tøsernes tur til bøh-landet, endte med at kvæget blev slagtet. Lørdag formiddag gik turen til Brødeskov Stadion, som dannede rammen om dette forårs flotteste 1. Halvleg i pigernes regi. Solen skinnede, og klimaet var ekstra lummert. Der var uvejr i luften, og det fik dagens modstanderhold fra Hillerød Syd-Vest i den grad at føle.

*PPPPFFFFT* Knap var kampen fløjtet op, førend HIC’erne lagde et massivt tryk mod HSV’s mål. Der blev angrebet ivrigt, og spillet flød ganske fornuftigt fra start af. Pigerne fik kombinationspillet til at glide ganske glimerende, og efter knap 6 minutter, kunne Stine Jensen tegne sig for dagens første scoring. Stine lurede at målmanden var fejlplaceret, og scorede elegant fra midten af banen. Ægte Stinbrahimovic, og 0-1 til HIC - Stærkt.

Herefter overtog en anden funklende stjerne showet. Godt hjulpet på vej af et par glimerende afleveringer fra hendes medspillere, viste Pernille udpræget sparketeknik, som nok kunne have gjort mere end et par af modstanderne misundelige. Pernille var HER, hun var DER, og fakker-talt, var hun ALLE-VEGNE, hvilket medførte at hun kunne notere sig for 3 scoringer og et vaske-ægte hattrick i første halvleg, og endda var 2 af målene på nogle langskudsdrøn af den anden verden - Virkelig flot!

Kampens øvrige HIC scoringer blev sat ind af Ida aka. Krølle, qua hendes fremragende placerings-evne i boksen.

HSV kæmpede bravt, og fik reduceret til 1-5 inden pausen, og de fortsætte ufortrødent med at slås med liv og sjæl. HIC’erne ramte bare dagen, og man så i mange, og flotte glimt, at pigerne i den grad stadigvæk behersker kunsten at spille flot og underholdende fodbold :-)

HSV havde dog lagt skumle planer i pausen, og muligvis bedt til vejrguderne med en lille regndans. Knap 25 minutter inde i 2. Halvleg stod himmel og hav i et. Sluserne blev åbnet, og efter et hyggeligt kvarter med begge hold, tilskuere og dommer under samme halvtag, blev man enige om at kampen skulle “afrundes”, da Noahs ark desværre var sejlet.

Kampen sluttede 1-6 til HIC’s smukkeste hold, som yderst fortjent kunne fejre en velfortjent sejr. En ægte holdpræstation af tøserne, som ubesejrede indtager rækkens 3. plads. Mega flot!

Tusinde tak til HSV for en fair og velspillet kamp. Held og lykke fremover :-)