HIC’s kvindesenior er stadigvæk ubesejret efter svær udekamp i Ølstykke.

image Josephine Hörup er en sikker sidste skanse på HIC's kvindeseniorhold i Sjællandsserien
Steen Madsen/John Bødker
04. maj 2017 kl. 14:20
Kvinderne har stadigvæk marginalerne på deres side og til sidst lykkedes det endnu engang at få udlignet

HIC’s kvindesenior var onsdag aften taget til Ølstykke for at møde et af de mest tekniske hold i sjællandsserien. Der var fulgt en del tilskuer med så det var helt passende at kampen skulle afvikles på selve Ølstykke stadion. Græsset var meget grønt med også lidt langt på stadionbanen så afleveringer uden fart var forbudt. Efter et kort oplæg startede en yderst koncentreret opvarmning og gejsten lyste ud af kvinderne. Der var  fra trænerteamet side ikke lagt skjul på at det var en ganske vanskelig  modstander vi skulle møde og denne besked havde virkelig sat holdet op til kamp.

Ølstykke startede nøjagtigt som forudset, de spillede i små trekanter med en nøjagtighed som ville gøre en hver træner blå af misundelse. Men HIC var parat og blev ikke overspillet som man kunne frygte. Det var faktisk HIC der bød på den første rigtige målchance men desværre uden gevinst. I det 26. minut kom Ølstykkes første chance og den blev udnyttet af Line Bruun som resolut scorede kampens første mål. Det slog på ingen måde HIC ud af kurs, holdet fortsatte med at følge det aftalte oplæg og blot 4 minutter efter Ølstykkes føringsmål udlignede Camilla Malling - Malling jagtede en bold i Ølstykkes straffesparksfelt og fik den prikket fra målmanden og scorede sikkert til 1-1. Lige inden pausen lykkedes det imidlertid Line Bruun at scorer sit andet mål til en pauseføring på 2-1 til værterne fra Ølstykke.

Trods at være bagud var der masser af gejst i pausen og troen på at komme tilbage var helt intakt. Men i det 55 minut lykkedes det Christine Kelm at øge føringen til 3-1. HIC'erne har imidlertidigt, ikke som tingene er i øjeblikket, nogen grund til at slå op i banen og endnu engang lykkedes det HIC at komme tilbage i kampen.

I det 62 minut viste Pernille Raun Olsen at de blå stadigvæk var med og med et brag af et langskud reducerede HIC til 3-2.

I slutfasen kastede HIC'erne alt frem for at få det udlignede mål. Med to minutter tilbage tilkæmpede HIC sig til et hjørnespark i venstre side og Malling trak ud for at sparke, alle blev befalet  frem i Ølstykkes straffesparksfelt og et perfekt hjørnespark fra Malling ramte en Ølstykke spiller og fortsatte ind i målmaskerne uden chance for målmanden.

En fremragende holdindsats og med en afgørende scoring i slutfasen for 4 gang endte kampen 3-3 - HIC er stadigvæk ubesejret i en vanvittig række hvor der kun er 3 point mellem nummer 1 (HIC, red) og nummer 12 og sidst.

Josephine Hörup blev fortjent kampens spiller, men stærkt i billedet stod også Pernille Raun Olsen og Louise Slot Ejlborg - men frem for alt EN FREMRAGENDE HOLDINDSATS der bragte det ene point med hjem til HIC.

Allerede på fredag skal 8-mandsholdet i aktion, når de gæster Bytoften på Gladsaxe skole kl. 19.15 - Lørdag kl. 15.30 skal HIC forsvarer sin topplacering i Sjællandsserien når de på hjemmebane tager imod NFC/VIF