Menu

Trænerduoen på 1ste herresenior Jan Christensen og Jan Gluch har forlænget med HIC

image Fabild byder Wissam velkommen til HIC
John Bødker
11. juni 2020 kl. 21:08
Ny træner bliver tilknyttet 1ste senior - Casper Beck overlader ansvaret for 2 senior til Magnus Haarh

Der har været stille i jubilæumsåret i HIC og alligevel ikke. Seniorformand Anders Fabild har haft travlt med at få forhandlet en forlængelse på plads med vores trænerteam på 1ste holdet. Dette er lykkedes uden de store sværslag og teamet forsætter nu ufortrødent videre med at få det maximale ud af truppen.

Jan Gluch har endda fået endnu en opgave da han i samarbejde med Thomas Myssing fra U-19 kommer til at stå for det kommende U-21 hold som skal være med til at udvikle de unge til seniorfodbold - Der er i hvert fald masser af talent og det skal nok blive godt udtaler Anders Fabild.

Cheftræner på 2 senior Casper Beck har valgt at træde lidt tilbage og overlade styringen til endnu en ægte HIC'er Magnus Haarh, mens han selv bliver assistent. 2 holdet fik ikke lov til at fuldende sæsonen og forsøge at redde livet i serie 2, så den nye sæson kommer til at byde på serie 3 bold.

Nyt ansigt på trænersiden

Covid-19 havde stor indflydelse for Helsinges træner Wissam Al-Sharkawi i Sjællandsserien. Efter en dårlig start på turneringen og en sidste plads i rækken, blev det hele lukket ned da det hele skulle afgøres. Helsinge blev sorteper og rykkede ned i serie 1. Helsinges ledelse så ingen anden udvej, at der skulle andre boller på suppen og Wissam var nu fortid.
Den tidligere Helsinge spiller og træner havde længe haft et godt øje til HIC og HIC's trænerduo. En duo som han ser meget op til. Wissam henvendte sig til klubben og tilbød sig som assisten til 1ste holdet og efter en kort snak med trænerteamet og Anders Fabild var sagen klar - En ny  assistenttræner blev tilknyttet HIC's bedste hold.

Wissam er 39 år og har en søn på 11 år. Han er bosat i Hillerød, men ser det ikke som noget problem at kører de 45 minutter ind til Herstedøster. Jeg er jo lidt af en fodboldnørd og elsker udfordringer siger Wissam til redaktøren da de sidder i klubhuset og taler om den nye træner - Cheftræner Jan Christensen skal dog lige blande sig og med et skævt smil mener han at redaktøren fylder for mange historier på den nye assistentræner. Humøret er højt og det er også det indtryk at Wissam har fået af klubben.

Selv startede han som fodboldspiller i ORI som gav ham indblik og lærring i foreningslivet og gælden ved fodbold - Noget han ikke vil være foruden. Hjertet ligger da også i barndomsklubben i Frederikssund. Som seniorspiller har han været forbi Ølstykke, Farum, Frederikssund og Helsinge inden trænergerningen kaldte. Han har bestået DBU B2 trænerkursus og mener han kan lærer meget at de to rutinerede trænere på 1ste holdet.

Som træner var det selvfølgelig oprykning til Sjællandsserien med Helsinge som pt er højdepunktet og han lærte meget i de fire år han var i Helsinge som træner.

Det er en struktureret træner der nu betræder græstæppet i Herstedøster og skal være med til at holdet rykker endnu mere.

Velkommen til Wissam

Luk