Menu

Tænerduo forlænger med HIC

image Cheftræner Jan Christensen fortæller om krav og ambitioner for vores bedste seniorhold
John Bødker
29. juli 2018 kl. 17:31
Anders Fabild bød velkommen til nye og gamle, da herresenior havde opstart. Trænerduoen Jan Christensen og Jan Gluch har forlænget deres aftale med HIC

På en rigtig varm julidag begyndte træningen for vores herresenior - Traditionen tro var det en kamp mellem 1ste og 2.holdet, mens 3 holdet hyggede med lidt træning.

Var der noget der var ændret? Dræbersneglene var i klart mindretal, hvor fluerne til gengæld muntrede sig lystigt. Græsset var mere gult end grønt - sidenhen har det grønne dog overtaget.

Gartnerigrunden har fået en ordentlig overhaling og vi ser frem til at bruge et træningsanlæg uden at brække benene. 

Efter træningen stod den på mad fra grillen og de officielle taler fra Anders Fabild og de tre trænere.

Anders bød velkommen til de nye som vil prøve lykken i HIC og tre som gør comeback, nemlig Tobias Nannestad, Jonas Winther og David Bengtsson som igen er klar til fodbold i den blå trøje - De nye beviste at støvlerne er skruet rigtigt på, så vi går en spændende sæson i møde. Målsætningen er at samtlige 3 hold skal være med hvor det er sjovt, det vil sige i toppen af deres række. Som Allan Nielsen, træner for 2.holdet, sagde ved sin tale - Vi skal spille om oprykning til serie 2, så afstanden til vores bedste hold ikke er for stor - Dette var samtlige trænere enige om.

Trænerduo forsætter

Til stor glæde kunne Anders fortælle at det var lykkedes at få en ny aftale med 1ste holds trænerne - Den nye aftale gælder til udgangen af 2020. Gluch har været i HIC i 20 år og om nogen kender han klubben på alle leder og kanter. Jan C har efterhånden taget HIC's dyder til sig og kan se at klubben bakker op om målsætningen.

Sund udvikling med fremtidsperspektiver

Jan C fortalte om den udvikling han havde lagt mærke til siden han kom til klubben. HIC er en klub som har en fødekæde til seniorafdelingen - sjældent kom der nogle nye der ville prøve lykken - I år er det anderledes, HIC er blevet kendt i fodboldkredsen og mange spørger til. Derfor er det glædeligt at se nye medlemmer troppe op for at prøve lykken i HIC.

Man var enig om, at en flot jubilæumsgave i 2020 ville være oprykning til Danmarksserien - men der er altid nogle forbehold der skal tages hensyn til. HIC har dog et materiale der kan opfylde målsætningen

Lørdag den 18 august starter sjællandsserien med udekampen mod Frederikssund - Kampstart kl 13.00

Sjællandsserien bliver rigtig spændende i år med flere lokalopgør, hvor kampen mod AIF den 7 september er historisk. Ikke siden 1975 har klubberne spillet mod hinanden i turneringen. I 1975 tabte HIC på stadion med 2-1 med en meget ung Anders Fabild som målscorer.

100 kampe i den blå trøje

Benjamin Nielsen, Mathias "Matti" Nielsen og Nicolai Beck blev hyldet for deres 100 kampe på HIC's 1ste hold, som blev nået i løbet af foråret. Stort tillykke. Kamprekorden er der dog lang vej til - 367 kampe nåede Anders Herholdt inden han stoppede på første holdet.

2 holdet skal spille om oprykning

Allan og trænerteamet har en klar målsætning - Vi skal være med i kampen om oprykning til serie 2 - Hvis det lykkedes vil det være den højeste placering et HIC andet hold har haft i historien. At der ikke er nogeet i vejen med galskaben siger sig selv - afstanden til 1ste holdet skal være mindre. 

Som træner for et 2.hold har man dog nogle udfordringer - man ved aldrig hvor mange der kommer ned fra 1ste holdet som har en trup på 24 spillere. Men udfordringer er til at løse og trænertrioen ser frem til sæsonen.

Magnus Haarh har valgt at holde en pause i trænergerningen - Per Møllekær tager over i stedet for. Trion er nu Allan Nielsen, Ulrik "Ulle" Nielsen og Per Møllekær.

Større opbakning til 3 holdet

Træner Max Hagen lagde ikke skjul på, at han ønskede mere opbakning til den nye sæson. I foråret anvente man 43 spillere til 11 kampe -Tit sad han i 11-time og ringede rundt for at stille hold, det skal ændres ellers mister man gnisten i at forsætte trænergerningen.

Rigtig god sæson til alle