Menu

En trænerlegende takker af

image
Anders Fabild, Seniorformand
13. juni 2019 kl. 14:34
Med oprykningen til serie 2 har Allan Nielsen og Ulrik Nielsen valgt at stoppe på toppen. Ægte HIC'ere tager over

I 20 år har vi set Allan Nielsen i Herstedøster, men nu skal det være slut. Allan startede som holdleder for vores ynglinge i 1999 og har siden betrådt hvert et græsstrå på Herstedøster Stadion.

1ste holds fodbold i 2011 på Herstedøster stadion mod TG80, foto Rasmus Petersen

I de fleste år har Allan været klubbens store Quismaster hvor viden om især fodbold var de store emner - Spørg bare seniorafdelingen

Efter nedrykningen med 1ste holdet valgte Allan at holde en pause fra trænergerningen - For 2 år siden stod HIC så i den situation, at vi manglede en træner til 2 senior i serie 4. En uge før sæsonstarten trådte Allan til med Ulrik ved sin side. Det er endt med to oprykninger, så HIC for første gang i klubbens historie har et andet hold i serie 2.

En kæmpe tak til familien Nielsen for en altid stor opbakning til HIC - Heldigvis har Allan takket ja til at hjælpe med bogudgivelsen i forbindelse med vores 100 års jubilæum i 2020.

 

Mon det er statistikker der rumstere i Allan's hovede - Allan er en anerkendt sportsjournalist med alverdens statistikker inden for sportens verden. Foto: HIC-arkiv og Journalisten

 

Allan og Ulrik meddelte deres stop og en ny jagt på nye trænere begyndte - Heldigvis var træneren ikke langt væk. En vaskeægte HIC'er med fuld opdragelse i klubbens værdier fra U6 bold til flere kampe på vores 1ste hold, hvor han i en årrække var holdet anfører - Byd velkommen til 2 holdets nye træner Casper Beck. På siddelinjen får han assistance af David Beisheim og Per Møllekær.

En meget ung Casper Bech efter debut på 1ste holdet Foto: HIC-arkiv

Jeg ser meget frem til samarbejdet.