Menu

3 kampe, 9 point, 10 målscorere, 16 mål, 22 spillere

image
Allan Nielsen
05. september 2017 kl. 14:07
2.-holdet har fået en fin start på en sæson, der byder på mange af de forventelige udfordringer i serie 4.

2.-holdstræneren har – som overskriften antyder – en velkendt forkærlighed for tal.

Men også en fodboldfilosofi, der skal prøve at udviske talformationernes betydning: Det er ikke så vigtigt, hvor man spiller, men hvordan man spiller.

Vi kan imidlertid ikke lave om på, at 2.-holdet for første gang siden 2010 spiller i serie 4, og det har sine udfordringer. Modstanderne er af svingende kvalitet, det første hold er allerede trukket ud af rækken og 1.-holdsspillere, der bliver rykket en tur ned, skal vænne sig til en afgrundsdyb niveauforskel i forhold til sjællandsserien.

Den del af opgaven er indledningsvist løst fint med sejre på 4-2 over Atletico Hilal, 7-1 over Høje Gladsaxe og senest 5-4 over Lejerbo i en kamp, hvor vi lige glemte, at udsvingene i kvalitet også kan forekomme inde på banen – hos både modstanderne og oppe i vores egne hoveder, når der bliver skruet ned eller endda helt slukket for koncentration, engagement og tilstedeværelse.

2.-holdets overordnede spillestil er at være boldbesiddende og kampdominerende ved at spille hurtigere end modstanderne, men ikke hurtigere, end vi selv magter.

Det lykkedes om ikke til perfektion, så i hvert fald til fuld tilfredshed i sæsonens første hjemmekamp, men på en langhåret skolebane på Gungevej var betingelserne noget vanskeligere. Med fem forskellige målscorere havde HIC imidlertid kvalitet nok i bredden til at være bedre end modstanderen – som det gerne skulle være tilfældet i rigtigt mange af sæsonens kampe.

Et 2.-holds lod er også, at udskiftningen i truppen fra kamp til kamp er stor, ikke mindst når et af sæsonens mere langsigtede mål er, at få implementeret klubbens dygtige årgang 96-98-spillere på holdet. Desværre har de unge drenge vist sig at være en anelse skrøbelige. Kampen mod Høje Gladsaxe endte med, at Mark Stender, Laust Højgaard og Hjalte Selcuk med skader endte ud på sidelinjen, hvor de kunne gøre en skadet Magnus Hørning selskab og hvor Rasmus Bjørnshou var fraværende på grund af et afbud.

Laust og Hjalte er klar igen og vil indgå i overvejelserne til den næste hjemmekamp mod Torveparken – der allerede har måttet melde fra til en af sæsonens kampe, har fået udsat en anden og været oversidder mod Stationsparken – der har trukket sig. Facit er, at Torveparken på fredag spiller sæsonens første kamp, mens HIC spiller den fjerde. Sådan er vilkårene nogle gange i serie 4.

Serie 4, kreds 5
Lejerbo – HIC 4-5 (2-2)
1-0 (15), 1-1 Ali-Reza Shiripour (21), 1-2 Rasmus Bach (32), 2-2 (43), 2-3 Casper Beck (straffe 55), 2-4 David Beisheim (71), 2-5 Martin Schippers (78), 3-5 (80), 4-5 (84)
Gult kort: Lejerbo (75)
HIC: Michael Schliemann – Hjalte Selcuk, Anders Ørvad Mortensen, Casper Beck (anf.), Lasse Belchuke – Ulrik Nielsen, Frederik Vibe, Rasmus Bach – Ali-Reza Shiripour, Martin Schippers, David Beisheim

Udskiftninger:
5. Glen Vielsted Nielsen for Hjalte Selcuk
35. Rasmus Bjørnshou for Rasmus Bach
46. Per Møllekær for Martin Schippers
64. Rasmus Bach for Ali-Reza Shiripour
77. Martin Schippers for Lasse Belchuke
83. 
Lasse Belchuke for Anders Ørvad Mortensen

Stemmer til kampens spiller: David Beisheim 6, Frederik Vibe 5, Casper Beck 3, Anders Ørvad Mortensen 2, Rasmus Bach 1, Ali-Reza Shiripour 1