Menu

Unødvendig spænding og fortjent forløsning gav HIC endnu en sejr

image
Allan Nielsen
02. september 2023 kl. 09:35
Underholdningsværdien var lige så stor som spændingen og lettelsen, da HIC helt fortjent vandt 4-3 i en chancerig kamp på den velrenommerede bane 2

I må kun læse de næste linjer, hvis I ikke sladrer til HIC’s kommende modstandere: For nedrykkerne er tilbage på sporet og bliver svære at stoppe, hvis de kan holde det offensive niveau fra fredagens kamp mod Roskilde B06.

4-3 kan godt nok lyde som en snæver sejr, og det var også både spændende til det allersidste, men HIC var altså mindst en klasse bedre end modstanderne i fredagens kamp på den gamle gartnergrund, hvor ingen umiddelbart kan huske, om HIC nogen sinde har tabt en førsteholdskamp?

Skal der findes et hår i suppen er det naturligvis den knapt så effektive defensiv, der flere gange blev fanget på hælene, når det fremadrettede spil et par gange blev FOR entusiastisk og uforsigtigt. Det kostede en reducering, der blev efterfulgt af en rodet udligning, så HIC’s ellers overbevisende start på kampen blev neutraliseret.

HIC var også hårdt ramt på skader og andre afbud til kampen mod sidste sæsons nummer to i den ’anden’ sjællandsserie, men holdets to førende profiler gik forrest med en forbilledlig indsats, der blev kronet med to scoringer af både Rasmus Thønning og Mikkel Nøhr Christensen.


Rasmus Thønning og Mikkel Nørh var i hopla, og med 2 mål hver bidrog de i høj grad til HIC-sejren.

Roskilde blev i flere omgange skilt gevaldigt ad, og hvis skarpheden i den sidste aflevering havde været lige så skarp som den nedgående septembersol ude i horisonten over trætoppene var det aldrig blevet det mindste spændende.

Udover målscorerne leverede Magnus Ulrik Kristensen en imponerende indsats som den defensive skraldemand på midtbanen, Rasmus Floor lagde perfekt op til 2-0-scoringen og var en evig kilde til bekymring for sin rundtossede modstander og Chris Lindskow fik comeback og fejrede 100-kampsjubilæum med en gennemrutineret indsats på en uvant position som venstre back.

Nu venter en tur til Fredensborg, der lige som HIC har vundet to og tabt en af de første tre kampe, efter sidste sæson at være blevet nummer tre i rækken med et scoringsgennemsnit på 3 mål per kamp. Så er defensiven advaret.

 

HIC – Roskilde B06 4-3 (3-2)

1-0 Rasmus Thønning (13) 2-0 Mikkel Nøhr Christensen (19) 2-1 og 2-2 Emil Håkansson (23 og 29) 3-2 Mikkel Nøhr Christensen (43) 3-3 Jaob Olrik Karsbo (51) 4-3 Rasmus Thønning (86)

 

HIC: Mohammed Hussain – Malthe Jacobsen, Carl Matthäi Leland, Jakob Christensen, Chris  – Rasmus Floor Andersen, Magnus Ulrik Kristensen, Rasmus Thønning, Benjamin Nielsen - Mikkel Nøhr Christensen, Micas Goldman Klentz.

Ikke benyttet: Tobias Abrahamsen, Kristian Sørensen og Nikolaj Gøtze

Luk