Ugens uafgjorte kan presses ned i alle tre kategorier

image
Allan Nielsen
05. november 2023 kl. 09:19
HIC er med 3-3 i Snekkersten ubesejret i de seneste fem kampe, men fire uafgjorte skæpper ikke for alvor i pointkassen

For en uges tid siden kunne man læse et sted her i nærheden, at der findes tre slags uafgjort.

’Så du kan bare genbruge referatet fra sidste uge’, lød den kække opfordring, da en hæsblæsende fodboldkamp med høj puls i Snekkersten var endt 3-3, og HIC for fjerde gang ud af fem kampe havde spillet uafgjort.

Selv om genbrug absolut er anbefalelsesværdigt, så duer det altså ikke lige i denne sammenhæng. Blandt fordi sidste uges uafgjorte var nem at klassificere. I Snekkersten var det noget sværere.

Når HIC er bagud 3-1 efter 81 minutter, er det naturlig en af de bedre uafgjorte.

Når HIC fører 1-0 og brænder to kæmpechancer i første halvleg og har en fornemmelse af, at kampen mod en af de mere overkommelige modstandere kunne være vundet, er det en af de irriterende uafgjorte.

Når Malthe Jacobsen og Chris Lindskow begge er ude med sygdom og dermed indskriver sig på fraværslisten sammen med blandt andre Mikkel Nøhr og Nicolai Beck, så er uafgjort måske et okay udfald.

Snekkersten kom bedst fra start og havde flere nærgående tilløb, men efter Benjamin Nielsen scorede direkte på et veltempereret hjørnespark, var der langt bedre styr på en fysisk stærk modstander, der burde være straffet blandt andet på den friløber, Rasmus Floor selv opsnappede.

I stedet blev HIC straffet for nølende defensive aktioner, så efter en time var 1-0 blevet til 3-1 og med et par gule kort til to af de tre midtstoppere i løbet af anden halvleg, var det op ad bakke for HIC – selv om den bedagede kunststofbane naturligvis er fuldstændig i vater.

På midtbanen spillede Andreas Haramb en flot kamp, og blev fortjent kåret som dagens HIC'er

Tobias Abrahamsen helt i front var imidlertid en nødløsning, der kom til at fungere i et imponerende comeback. To nedfaldsbolde efter hovedstøddueller blev sparket ind af Oscar Gjerlev og Rasmus Floor i de sidste meget hektiske 10 minutter, hvor det var svært at finde balancen mellem at jagte det forløsende sejrsmål og forsvare det ene point, der trods alt var kæmpet inden for rækkevidde med Andreas Heramb som dagens i særklasse bedst HIC’er.

Rasmus Floor scorede et flot mål, som sikrede HC udligningen og det ene point

Men det endte altså med endnu en uafgjort, der alt efter temperament kunne proppes ned i alle sidste uges tre opfundne kategorier, og så kan HIC’erne ellers se frem til et par træningsfri dage, inden det på tirsdag kl. 19 gælder endnu en udekamp på kunstgræs: Kampen mod Avarta, der blæste væk under stormen for efterhånden et par uger siden.

Snekkersten – HIC 3-3 (1-1)

1-0 Benjamin Nielsen (13) 1-1 Navid Rezal (32) 2-1 Omar Mashinesh (57) 3-1 Nicolai Wisborg (66) 3-2 Oscar Gjerlev (86) 3-3 Rasmus Floor (89)

HIC: Mohammed Hussain – Tobias Abrahamsen, Jakob Christensen, Chris Lindskow – Oscar Gjerlev,  Andreas Heramb, Rasmus Thønning, Benjamin Nielsen, Micas Goldman Klentz - Jonas Vogeley, Rasmus Floor

Indskiftet: Magnus Ulrik Kristensen og Kristian Sørensen
Ikke benyttet: Maximilian Pein

Se flere af Allan Jacobsen fine fotos fra kampen her.