Trods endeløs regnvejr i Tuse kunne HIC glæde sig over endnu et dejligt point i Sjællandsserien

image
Webmaster
09. september 2017 kl. 21:56

HIC var midt i lørdagens endeløse regnvejr taget på langtur, da HIC for første gang i klubbens historie mødte Tuse ved Holbæk. Vejret til kampen fulgte trop på en uge, som for HIC har været grå og trist. Men trods det trøsteløst vejr, viste HIC’erne at der er lys i mørket.

Hjemmeholdet havde fået fuldt udbytte af deres 2 første kampe i Sjællandsserien, og viste sig hurtigt at være et stærkt og velorganiseret hold, og satte fra kampen start HIC’erne under pres. HIC måtte derfor kæmpe mod både en dyngvåd og glat bane og et aggressivt hjemmehold. HIC’erne kæmpede bravt, men opspillet var for langsomt og præget af fejl, hvorfor Tuse de første 20 minutter sad tungt på kampen. Det var derfor ikke helt ufortjent, at Tuse bragte sig foran 1-0 efter 15 minutter, hvor HIC ikke fik ekspederet bolden væk efter et hjørnespark, så en Tuse- spiller fra tæt hold kunne sparke bolden i mål. Allerede 3 minutter senere kunne føringen have været fordoblet, men Tobias Nannestad kom hurtigt ud af målet,, og fik afværget afslutningen fra den frie angriber.

Men herefter fik HIC støt og roligt spillet sig ind i kampen, hvor Emil Hartmann gik forrest med en solid indsats i alle nærkampe. Tuse-forsvaret havde dog læst på lektien, og gav ikke meget plads til Nassor og Nicolai i HIC-angrebet, hvor HIC’erne ikke kom til de store chancer. Men 7 minutter før pausen fik HIC hjørnespark, som efter en ripost endte hos anfører Mathias Føns, der trak ud af feltet Det fik han dog ikke lov til, da en Tuse-forsvar noget klundret begik straffespark. Dette blev Tobias Nannestad sat til at sparke, og via målmandkollegaens handske gik bolden nøjagtigt i mål til 1-1, hvilket også var pausestillingen.

2. halvleg blev en urolig kamp, hvor HIC startede bedst, mens Tuse fik et overtag i slutningen af kampen. Største HIC-chance tilfaldt Nicolai Beck, som efter en god times spil trampede sig igennem Tuse-forsvaret, men afslutningen med det lidt kolde venstreben blev sikkert klaret af hjemmeholdets solide målmand. I den anden ende var endnu en hjørnespark til hjemmeholdet tæt på at blive dyrt for HIC, da bolden dumpede ned til en fri Tuse-spillet ved bagstolpen, men Tobias diskede op med en superredning, og dermed sluttede kampen 1-1.

HIC fik igen bevist, at holdet kan være med i Sjællandsserien, hvor de første 4 kampe har kastet 8 dejlige point af sig.  Selvom det aktuelt bringer de blå op i den sjove ende af tabellen, så skal HIC’erne fortsat holde fokus på næste kamp, der kræver fuld koncentration af alle spillere og trænerteamet. Her venter Lundtofte, som gæster HIC i efterårets sidste fredagskamp på fredag d. 15. september kl. 17.30.

Denne kamp vil blive indledt med en markering af mindet om Finn Nielsen, hvis død har sat dybe spor hos 1. holdet og mange andre HIC’ere. HIC håber derfor på mange tilskuere i Herstedøster på fredag, hvor HIC forhåbentlig kan fortsætte den opløftende start på tilværelsen i Sjællandsserien.

Dagens HIC-målscorer målmand Tobias Nannestad i selskab med målmandstræner Søren Hansen