Nogle enkelte episoder skaber lidt optimisme ovenpå nederlaget i årets første kamp

image
Allan Nielsen
25. marts 2024 kl. 07:54
HIC tabte for første gang på bane 2, da BSF vandt 3-2 i årets første kamp i sjællandsserien

En fodboldkamp består af så mange episoder, begivenheder og situationer, at hovedparten i sagens natur allerede har fortabt sig i glemslens kulsorte dyb.

Tilbage i hukommelsen efter årets første HIC-kamp er de dårlige erindringer i overtal. Sådan må det bare være, når resultatet var et nederlag på 3-2 mod BSF, der sendte HIC under nedrykningsstregen i den ekstremt tætte bundstrid i Sjællandsserien.

Der var både gode og dårlige momenter, påpegede cheftræner Thomas Myssing i omklædningsrummet efter kampen, hvor han især hæftede sig ved den manglende kynisme i begge ender af banen.

Thomas Myssing og holdet fik i pausen ændret på flere ting, hvorfor HIC'erne i 2. halvleg i lange perioder spillede en fin kamp

Efter at have været voldsomt presset i den første halve times tid, udviste HIC ellers effektivitet, da Benjamin Nielsen med højrebenet (!) sendte HIC’s første afslutning i kampen i mål via den ene målstolpe, men tre høje indlæg i HIC’s straffesparksfelt, de to af dem på hjørnespark, blev straffet med BSF-scoringer, der blev udslagsgivende.

Men så var der de opmuntrende øjebliksbilleder fra kampen: At det i anden halvleg lykkedes HIC at skabe tre oplagte scoringschancer, der burde have resulteret i mål – og så et af de momenter, der ikke optræder i hverken statistikken eller på måltavlen:

Da HIC efter et hjørnespark med mange folk i modstandernes straffesparksfelt var ved at blive fanget i et kontraangreb – men den enlige BSF-angriber blev overmandet af et massivt blåt tilbageløb med deltagelse af 5-6 blåklædte. Ikke nogen kampafgørende situation, men et billede på at viljen og arbejdsmoralen trods alt er intakt.

Nicolai Beck gjorde comeback efter en længere skadespause, og hvilket er en kærkommen forstærkning af HIC-offentsiven

Den bliver der nemlig brug for i de kommende måneder, næste gang skærtorsdag klokken 12.30 i Avedøre, hvor HIC spiller den kamp, der blev udsat fra årets første spillerunde på grund af træningslejren i Spanien.