HIC faldt sammen i 2. halvleg i varmen mod stærke Fredensborg

image
Webmaster
10. september 2023 kl. 10:16
Ikke meget gik HIC'ernes vej da et stærkt Fredensborg-hold på en brandvarm lørdag sendte HIC hjem med et 5-0 nederlag

HIC var på en brandvarm lørdag eftermiddag en tur forbi Fredensborg stadion, hvor der udover en tung og ukrudtsfyldt bane ventede et stærkt hjemmehold.

1. halvleg var en lige kamp, uden at det ellers fornuftige HIC-spil gav de helt store chancer. En dobbelt fejl i HIC-forsvaret gav dog Fredensborg en pauseføring på 1-0, uden det dog var en umulig opgave for HIC'erne at vende efter pausen.

Men sådan kom det desværre langt fra til at gå. Stort set alt gik imod HIC'erne i 2. halvleg, hvor Fredensborg kom til et hav af chancer, mens HIC-holdet alt for ofte var i uballance. Modgangen blev toppet med en linjedommer, som mente en HIC-udskiftning lige foran ham ikke var foregået korrekt, hvorfor Andreas Heramb i stedet for en indskiftning fik en 10 minuttters udvisning. Efter en 2. halvleg til glemmebogen måtte en flok skuffede HIC'ere drage hjem med et 5-0 nederlag.

Det mest positive der kan sige om det, er at indsatsen og nederlaget forhåbentlig giver stor motiviation for revance, når Birkerød gæster HIC på fredag d. 15.9 kl. 17.30. Her har holdet behov for stærk opbakning, hvorfor vi håber på det vanlige flotte fremmøde, når HIC tænder grillen og byder på forhåbentlig god fodbold på kampbanen.