Menu

Fred og idyl efter endnu et lokalbrag

image foto: Borgmester Steen Christiansen
John Bødker
21. april 2019 kl. 12:30
AIF og HIC spillede 2-2 i sjællandsserien

Masser af HIC'ere var valfartet til Albertslund stadion for at følge de blå's kamp mod bybørnene fra AIF. Solen stod højt på himlen og der duftede af sommer og grillpølser - jo, der var lokalbold i påsken.

                                                                                    Mange HIC'ere havde indfundet sig på Albertslund Stadion Foto: John Bødker

HIC'erne kom bedst fra start og de teknisk dygtige AIF'ere kom ikke til meget - HIC havde lært lektien fra efterårets kamp. Chancer i begge ender var der nok af, men vi skulle helt hen i det 36 minut før der for alvor kom tænding på kampen. En meget hård takling på AIF's Tim Wiese som måtte udgå og en påtale til HIC'eren - Men frispark uden for feltet er en lækkerbisken for AIF's Emilio Rodrigues og han takkede for tilbuddet og bragede bolden i mål uden for Mathias Jensens rækkevidde. AIF sad nu på spillet og HIC havde svært ved at finde fodfæste - Lige før pausefløjtet kom så foræringen, AIF lavede en fejl i opspillet og lige pludselig var Rasmus Tønning og Nicolai Beck alene med AIF's målmand. Tønning lagde bolden tilrette for Beck som usvigeligt sikkert scorede til 1-1. Et fint resultat at gå til pausen med.

Efter pausen kom AIF ud med en helt anden indstilling og sad tungt på kampen. Spillet blev hurtigere og HIC var presset langt bagud - Heldigvis stod stolper, overlægger og Mathias Jensen i vejen for det meste.

Midt i halvlegen er er det til gengæld slut med at holde AIF fra scoringer - Efter et vedholdende pres ender bolden hos Stefan Sander som brager bolden op i målhjørnet uden chance for Mathias i målet. Det må være kandidat til årets mål på Albert Park.

HIC'erne skulle endnu engang op på hesten og med fight kom de atter ind i kampen og tilspillede sig nogle store chancer som blev brændt på det skammeligste. I de sidste 10 minutter får HIC mere og mere spil og i de døende minutter falder bolden ned til Benjamin Nielsen son tog godt sigte og fyrede kanonen af og jublen mellem spillere og tilskuere ville ingen ende tage da bolden blafferede i netmaskerne uden chance for AIF's målmand.  Kort tid efter fløjter dommeren kampen af og de to kompanter sluttede endnu engang 2-2 som i efteråret.

Der er noget særligt over disse kampe og de må gerne vare ved i en tid endnu.

Som AIF's træner udtalte, vil vi gøre det samme
"Tak til alle de fremmødte for at skabe en smuk ramme".

Sjællandsserien

Albertslund IF - Herstedøster IC (1-1) 2-2

(36) 1-0 Emilio Rodrigues

(42) 1-1 Nicolai Beck

(71) 2-1 Stefan Sander

(88) 2-2 Benjamin Nielsen

500 tilskuere