Menu

Forløsende sejr til HIC-1 i klassisk efterårskamp

image
Webmaster
08. oktober 2023 kl. 08:37
Med lige dele hårdt arbejde, sammenhold og til tider fint spil kunne HIC igen fejre en sejr, da Frem Hellebæk på udebane blev besejret 1-2

Starten på sæsonen i Sjællandsserien har budt på store udfordringer for HIC, hvor en kombination af skader og spillemæssige sløje præstationer har resulteret i nogle hårde nederlag. Med opløftende tendenser fra de sidste kampe, var det et opsat HIC-hold, som drog på langfart og mødte Frem Hellebæk på udebane. Kampen bar præg af efterårets kommen, med en blød og tung bane i kombination med køligt efterårsvejr.

Men HIC'erne er fundet tilbage til en velkendt taktik, hvor hårdt arbejde og hurtige omstillinger er centrale elementer. Forsvaret så også langt bedre ud end tidligere på sæsonen, og med en stærkt spillende Hussain i HIC-målet er der glædeligt sat en prop i defensiven.


Hussain er en stærk keeper i HIC-målet, og hvade flere vigtige redninger, som holdt Frem Hellebæk nede på en enkelt scoring.

Offensivt havde HIC Mikkel Nøhr tilbage efter en skade, og Nøhr gav et godt flow i HIC's offensive spil. Efter en halv times spil, blev Nøhr nedlagt foran Frem Hellebæks felt, og frisparket sparkede han selv flot ind til 0-1, som også var stillingen ved pausen.
Mikkel Nøhrs tilbagekomst gav et løft til HIC-holdet, ligesom han sparketektik endnu engang gav en flot frisparksscoring.

2. halvleg var præget af en hjemmehold, som jagtede en udligning, og et HIC-hold med fokus på både defensiven men også muligheden for at lukke kampen med en 0-2 scoring. Flere gode HIC-angreb blev dog kun til fine chancer, hvorfor der var god spænding, da kampen gik ind i den sidste fase.

HIC gav i 2. halvleg mange hjørnespark og frispark, hvor Frem Hellebæk havde stor fokus på at slå høje indlæg ind foran HIC-målet. Her var Jacob Christensen vanen tro et stærk fyrtårn, ligesom Hussain i HIC-målet var sikker på de høje bold tæt på målet. Men en smule uopmærksomhed i opbækningen ved netop et højt indlæg efter et frispark midt på banen, gav efter 82 min. spil en forlænget bold, som dumpede ned til en fri Hellebækspiller ved den bagerste stolpe, som sikkert udlignede til 1-1.

Så skulle HIC'erne for alvor vise sammenhold og vilje, da hjemmeholdet både lugtede muligheden for sejr, mens HIC'erne fortsat tilsvarende gik efter de 3 point. Netop viljen blev udslagsgivende, da Mikas 4 min. efter udligningen optimistisk jagtede en lang aflevering, og præcis inde i Hellebæks straffesparksfelt nåede bolden før forsvarsspilleren, som fik fældet Mikas til et korrekt dømt straffespark.


Et energisk løb fra Micas gav korrekt et straffespark, og var et fint eksempel på HIC'erne vilje og fight.

Straffesparket blev rutinerede Chris Lindskow sat til at sparke, og selvom målmanden kastede sig til den rigtige side, var Chris' spark så yderligt, at det gav den afgørende 1-2 scoring.

Den resterende del af kampen gjaldt nu om at holde hovedet koldt, hvilket HIC'erne fint klarede, og derfor kunne fejre en dejlig 1-2 sejr.

Den - og det gode spil - skal gerne følges op, når Esperfærde gæster HIC på lørdag d. 14. oktober kl. 13.30.

Luk