image
Webmaster
01. september 2018 kl. 21:41
Efter 3 kampe uden sejr, kunne HIC’erne igen synge sejrssangen

Den nye sæson i Sjællandsserien er bestemt ikke startet som håbet for HIC, der efter 1-måls nederlag i de to første kampe mod Frederikssund og Helsinge, kun fik et enkelt på pointtavlen i den fremrykkede kamp efter 0-0 på hjemmebane mod Snekkersten.  Der var derfor et vist pres på HIC’erne, inden de drog til Herlev for at møde Liria. Hjemmeholdet er kendt som et teknisk og fysisk stærkt hold, som effektivt straffer de mindste åbninger.

HIC havde til kampen afbud fra David Bengtsson og Brian Jensen, ligesom Jonas W. Sørensen var ude med en skade. Men med den forbedrede bredde i HIC-truppen, var det stadig et stærkt HIC-hold som stillede op til kampen.  HIC lagde ud med et godt pres på hjemmeholdet, og bolden blev flyttet hurtigt rundt på banen. Det gave resultat allerede efter 5 minutter, hvor HIC flot spillede bolden rundt på tværs af banen, så Patrick Larsen kunne sende et indlæg ind til Benjamin Nielsen, der flot satte bolden i mål med et skud helt ude ved stolpen.

Det tidlige føringsmål fik dog vækket hjemmeholdet, ligesom HIC’erne gik ned i tempo, og fejlene for alvor indsneg sig i HIC’ernes boldomgang. Midt i halvlegen gav netop et boldtab en hurtig omstilling til hjemmeholdet, som koldblodigt udnyttede chancen til en udligning.  Få minutter efter var hjemmeholdet i front, da endnu en unødvendig HIC-fejl gav straffespark til Liria, og trods Tobias Nannestad i HIC-målet havde hånden på bolden, gik den i nettet til en 2-1 føring. Generelt var 1. halvleg præget af mange fejl i HIC-opspillet, ligesom holdet tydeligvis endnu ikke er helt afstemt i defensiven med flere nye spillere på holdet.

I pausen indskiftede trænerteamet Nassor Salim, hvilket gav både mere fart og et stærkere pres på hjemmeholdet.  Men trods flere gode chancer for udligning, var det pludselig hjemmeholdet som bragte sig på 3-1, da HIC’erne ikke kunne følge med en hurtig omstilling af hjemmeholdet. Men den føring holdt kun kort tid, da Nicolai Beck på næste angreb hamrede et langskud i mål, og bragte spændingen tilbage i kampen. Målet tændte også for alvor op i HIC’erne, der nu konstant pressede hjemmeholdet, ligesom det ene HIC-angreb efter det angreb pressede Liria i bund.

Udligningen kom da også kort tid efter, da Nassor Salim satte sig igennem på en aflevering fra Kristian Sørensen, og efter et par driblinger flot scorede til 3-3. Det ene HIC-angreb efter det andet bølgede nu for alvor ned mod Liria-målet. Et hav af hjørnespark, 3 frispark lige uden for straffesparkefeltet samt flere gode afslutninger blev dog kun til lige-ved-og-næsten – men HIC’erne gav alt de havde, og fortsatte presset.

Helt fortjent gav det pote i overtiden, da Nassor lagde et indlæg til rette for Nicolai Beck, der sikker scorede til 3-4, hvilket også blev kampens resultat. Det var tydeligt at sejren var en forløsning for HIC’erne, og sejrssangen blev sunget med ekstra kraft.

Dagens HIC-målscorere Benjamin Nielsen, Nicolai Beck og Nassor Salim

Sejren er også den perfekte optakt til næste uges lokalbrag, når HIC tager imod AIF på fredag d. 7.9 kl. 18.00. HIC og AIF har ikke mødt hinanden med de bedste hold siden midt i 1970’erne, og der bliver forhåbentligt godt fyldt på Herstedøster stadion. HIC og 1. senior håbet at se mange HIC’ere og støtter af klubben til kampen, som i den grad gælder prestige og vigtige point.