Menu

En god uge sluttede med en lussing

image Efter at have lukket ét mål ind i fire kampe, blev Michael Schliemann passeret fire gange i én kamp, da HIC blev besejret af topholdet BSF
Allan Nielsen
14. maj 2018 kl. 10:44
Efter sejr over Roskilde har 1ste senior sikret sig en sæson mere i Sjællandsserien

Hvis det sidste indtryk skal stå tilbage, så var det jo noget skidt, men i virkeligheden var den forløbne uge særdeles opmuntrende for HIC's sjællandsseriehold.

For en 1-0-sejr i Roskilde onsdag aften er ensbetydende med, at oprykkerne efter om ikke teoretisk, så i hvert fald i realiteten er sikret endnu en sæson i rækken - hvilket var den reviderede målsætning efter vinterens afgang af flere nøglespillere.

At de tilbageværende dels har løftet sig, dels stadig mangler det sidste for at kunne matche et tophold, blev så også illustreret i ugens løb, for efter HIC på endnu en scoring af Nicolai Beck havde vundet den vitale udekamp på kunstgræs i Roskilde, så var BSF bare en klasse bedre i lørdagens kamp, hvor HIC rent faktisk spillede for at avancere til tredjepladsen.
Men afbud fra Mathias 'Morgan' Mortensen og i sidste øjeblik også Rasmus Floor Andersen, der blev syg under opvarmningen, udhulede bredden yderligere, hvilket i sidste ende resulterede i sæsonens største nederlag, da BSF med den kompakthed, komplethed og effektivitet, der kendetegner et tophold, vandt 4-0.

HIC's tre næste kampe er mod nummer 10, 12 og 11 i rækken, der er opdelt i tre med Allerød og BSF some de suveræne tophold, et midterfelt med Farum, HIC, Tuse, Frederikssund og Liria samt nedtykningskandidaterne Lundtofte, Roskilde, Glostrup, Herlev og sejrsløse Kalundborg, der allerede er sikker på nedrykning.
De kommende kampe skal så vise, om HIC magter rollen som favorit. Første forsøg er på lørdag, når HIC-entusiaster godt kan afsætte hele dagen, for der er ikke færre end tre kampe på hjemmebane.
Først lokalopgøret 10.30 i sjællandsserien mod Glostrup, så 2.-holdet kl. 13.30, der med en sejr over Rosenhøj vil sikre oprykningen fra serie 4 og så 3.-holdet, der kl. 15.30 skal besejre Vest fra Rødovre for at hænge på i toppen af serie 5.

HIC's kvindesenior har som et af tre hold i serie 1 maksimumpoint inden lørdagens udekamp klokken 12  i Hillerød.