Måske årets mål på Buffalo Park

image
John Bødker
26. april 2018 kl. 13:48
Benni Gür var her og der og alle vejne og så scorede han et sjældent mål fra 40 meter

HIC's oldboys brillerede endnu engang med en stensikker 5-0 sejr over B1973 fra Herlev - Men sejren kom først i hus i de sidste 10 minutter hvor de "tunge" drenge scorede 4 gange.

Især 4-0 målet vil gå over i historien - Bolden bliver spillet i dybden til en halvskadet Nichlas "Lilletut" Jensen som halsede efter bolden, til al held var gæsternes målmand heller ikke den hurtigste og derfor kom han på mellemhånd. I forsøget på at dække sit mål blev han "lokket" ud på en mindre skovtur. Nicklas vendinger minder om en tur med Jules Verne's jorden rundt på 80 dage og han blev nød til at aflevere tilbage til Benni Gür som vendte på en tallerken og fik fyret kanonen af fra 40 meter - Med den flotteste bue mod målet (mindede om et fieldgoal fra NFL), og febrilske Herlevspillere i forsøget på at nå bolden, sejlede den ind under tværribben, mens Herlev forsvaret mere lignede en sprællemænd der forsøgte at hoppe op til bolden. Jublen ville ingen ende tage og da det nu var mål nummer to fra den toptrimmede Benni's fødder inden for få minutter.

De sidste 15 minutter var der gang i udskiftningerne, da de "ældre" ben ikke er helt i form - Malling fik krampe, selv om løbemønstrene var udskiftet med gangstier. Så dagen derpå er der nok nogle stykker der har brug for en rollator.

I slutminutterne viste "Lilletut" at skaden ikke var så slem, da han scorede til slutresultatet.