Menu

HIC afventer den fortsatte genåbning i forhold til forårets aktiviteter

image Søren Burchall
Søren Burchall
13. april 2020 kl. 20:49
HIC stod her i jubilæumsåret foran et spændende forår, som Coronavirussen jo desværre har stoppet. Men vi håber på en snarlig genåbning, og afventer derfor afviklingen af de jubilæumsaktiviteterne.

HIC havde med glæde og forventninger set frem til en spændende forårssæson, og ikke mindst markeringen af 100 års jubilæet med reception på selve jubilæumsdagen d. 14. maj, samt den store jubilæumsfest lørdag d. 20. juni.

Corinavirussen har dog sat en stopper for alle aktiviteter i HIC, men den første genåbning af dele af samfundet, giver fortsat håb, for at vi i HIC både kan genoptage alle aktiviteterne på holdene, samt afholde de planlagte fejringer af jubilæet.

HIC melder straks ud, når holdene igen kan starte træningerne, så de mange fodboldtrængende HIC'er kan få græs under støvlerne. I forhold til fejringerne af 100 års jubilæet, afventer HIC de kommende uger udmeldinger fra myndighederne, inden vi afklarer om arrangementerne gennemføres som planlagt. Bestyrelsen har lagt sig fast på, at jubilæet skal fejres, når mulighederne igen tillader det, og i værste fald kan enkelte jubilæumsaktiviteter udskydes til 2021.