Menu

Endnu engang var der fest til den lyse morgen

image Kvindeseniors discokugler
John Bødker
11. juli 2019 kl. 22:39
Sommerfesten blev igen et af årets højdepunkter

Omkring 150 gæster troppede op til vores afslutningsfest i HIC som Poppe og co igen havde flot arrangeret, hvor vi vanen tro kårede årets seniorspillere og årets HIC'er - Til aftenens arrangement blev det også til lidt overraskelser fra DBU Sjælland.

Festteltet stod allerede klart og var varmet godt op efter at ungdommen havde afslutning dagen før med hjemmelavede burgere, leg og masser af kåringer. 

Årgang 2008 var med til at gøre ungdomsfesten til en stor dag.

 

Albertslund Center slagter stod for maden - Den meget velkendte og velsmagende forret med laks som altid vinder. Hovedretten stod på grill-lækkerier og salatbar. Jo, der var ikke sparet på noget.

Årets sidste målaktier blev solgt i døren og så var man klar til fest.

Formanden bød velkommen til den sidste afslutningsfest inden vores store brag af en 100 års fest som løber af staben lørdag den 20 juni 2020 - Sæt allerede kryds i kalenderen - DET BLIVER ET STORT 2020!!!!!!

Repræsentanten fra DBU Sjælland fik ordet og begyndte sin præsentation af aftenens første kåring - Tommy Trier Hermansen kom direkte fra lufthavnen og vidste intet om overraskelsen - DBU's æresdiplom for mere end 20 års virke i HIC. En meget velfortjent kåring og bifaldet var også der efter.

      

En stolt Trier modtager diplom, nål og blomster

Hvis formanden nu troede han skulle overtage mikrofonen, så måtte han tro om igen - For DBU havde endnu en kåring med i inderlommen og en total overrasket formand måtte tage et skridt baglæns og hører de flotte og velfortjente ord - En HIC'er med pulsen på alt hvad der foregår i og omkring klubben og ikke mindst interessen i forbundet arbejde.  

En overrasket Søren modtager DBU's sølvnål for mere end 25 års bestyrelses arbejde.

Nu var det seniorafdelingens tur til at kårer årets spillere m.m - Mange historier blev fortalt til stor morskab. Først var det dog 2 herreseniors træner Allan Nielsen der takkede af som træner - I 20 år har Allan stået på sidelinien, dog med en kort pause på et par år.

  

Allan Nielsen takkede af som træner, men forsætter som skribent i HIC. Det blev også til et stop for Varny Jensen som holdleder for vores bedste herresenior og spillerne takkede med en lækker kurv.

    

    

Årets HIC'er blev givet til skribenten og jo, jeg blev meget overrasket.

Efter kaffen blev der disket op med musik til den lyse morgen - Tak for i år. VI SES TIL 100 ÅRS FEST I 2020.