Menu

EM-Drømmene lever i HIC

image
Nicolai Hermansen
30. marts 2019 kl. 23:02
Fem HIC'ere skal til europamesterskabet i Grækenland

For langt de fleste fodboldspillere er det en drøm at skulle til et internationalt mesterskab og repræsentere den rød/hvide trøje. Og dette er ingen undtagelse for 5 HIC’ere som er udtaget til Døvelandsholdet når de til sommer skal deltage i EM i Grækenland.

De 5 HIC’ere som alle spiller i HIC’s senior afdeling er:

Jason Rasmussen

Uffe Morell Nielsen 

Ali Mohsen Dia

Ali Reza Shiripour

Nassor Yusuf Saleh Salim

Udover de 5 HIC spiller på banen er HIC også repræsenteret på siden når u12 træner Johnny Møller og u17 holdleder Morten Ulrik begge er med i trænerstaben. Tidligere HIC målmandstræner Rasmus Munk er også at finde på træner teamet.

Modsat andre landshold skal deltagerne selv bidrage økonomisk for at kunne komme med og være til stede for deres land. Spillernelavede en indsamling hvor de gerne ville indsamle 70.000kr som økonomisk hjælp til at kunne komme afsted. 

Hjælpen kom bl. a fra Mathias Zanka Jørgensen og Yussuf Poulsen fra det danske a-landshold og i løbet af kort tid lykkedes det at samle mere end 70000 kr ind og indsamlingen blev stoppet. Nu kan spillerne koncentrer sig om at  gøre sig klar til den store opgave.

HIC ønsker alle spillere og trænere held og lykke til sommer i Grækenland og krydser fingre for at i tager medaljer med hjem til Danmark. 

 

Luk