Menu

Referat af bestyrelsesmødet den 26 september 2017

image
Bestyrelsen
30. september 2017 kl. 22:55

Referat af bestyrelsesmøde i Herstedøster IC den 26. september 2017

 

Deltagere: Søren Burchall (SB), Nils Vibe (NV), Morten Ulrik Kristensen (MU),

Jens ”Pist” Mortensen (JM), Nicolai Hermansen (NH), Anders Fabild (AF)

Tina Larsen (TL), Varny Jensen (VJ) og John Bødker (JB)

 

Afbud: Martin Dalsager og Carsten ”Poppe” Hansen  

 

Referant: John Bødker

 

Dagsorden

  1. Opfølgning på udeståender fra sidste møde
  2. Planlægning til den kommende vintersæson – generelle rammer for træningstider i hallen og på kunstgræs samt plan for tilmelding af hold til stævner og turneringer
  3. Status på afdelingerne – gerne med fokus på generelle emner, som bestyrelsen skal udstikke rammer for
  4. Status på projekt Ny klubbygning
  5. Status på årets træner-leder arrangement
  6. Planlægning af datoer for bestyrelsesmøder frem til næste års generalforsamling
  7. Bordet rundt

 

1)

SB fortalte at pigekampagnen med flyers og plakater havde givet et flot resultat – pt. 15 nye piger. Der skal være fokus på de elektroniske holdkort – DBU Sjælland viser ingen nåde – I 3 kampe er HIC blevet taberdømt efter manglende udfyldelse af holdkort inden kampstart.

JB fortalte at der er lavet en aftale med BSF (Ballerup-Skovlunde) om afhentning af vores materialer som blev stjålet i forbindelse med tyveriet af traileren. Afhentning sker den 27. september.

JB informerede, at der dags dato er udsendt mail til trænere og ledere med opfordring til at skrive artikler til årsnyt – Deadline er den 24. oktober. Senior dog medio november.

 

2)

SB spurgte ind til den manglende tilbagemelding fra ungdomsholdene i forhold til haltid. Bestyrelsen indskærper, at holdene SKAL anvende deres haltid også med henblik på at blive bedre til det tekniske som HIC vægter højt. MU og NH tager fat i ungdomstrænerne og får dem tilmeldt til f.eks futsal turneringen og indskærper at indendørs træning er vigtig i forhold til den fodboldmæssige udvikling.

SB kunne berette at HIC har fået flere tider på kunststofbanen, så alle kan komme til.

NV informerede om at kamptider på kunst er ved at være på plads.

AF Kvindesenior har tilmeldt 2 hold til futsal turneringen.

Hic har et ønske om en kontainer med lys og varme opsat ved stadion – AF undersøger pris for en 10fods eller der omkring.

 

3)

HIC er ved at kvæles i succes – Hvordan løser vi problematikken om den nuværende pladsmangel Et udvalg af trænere og bestyrelse skal kigge på løsninger. Dette tages op som et tema ved næste møde.

MU De yngste drenge og piger er oppe på 30 medlemmer – Der skal findes flere trænere blandt forældrene. I dag er det brødrene Leisin der står for træningen.

NH kunne fortælle at der er nogle udfordringer på u15 drenge – Situationen omkring trænersamsætnigen på holdet er endnu ikke løst. Der skal snarest findes en løsning.

 

4 ungdomshold har problemer med kørsel til udekampene. Det kan ende med at holdene SKAL møde op på udebane i stedet for ved vores klubhus.

 

Ungdomsudvalget blev bedt om at komme med et oplæg til diskussion på følgende områder:

  • Hvordan skaffer vi trænere?
  • Hvordan skaffer vi forældretrænere?
  • Hvordan fastholder vi trænerne?

VJ kunne fortælle at der er status quo hos de ældre. Et oldboyshold er i støbeskeen og forhåbentlig er det på plads til næste møde. Der er tilmeldt et oldboyshold til indendørsturneringen.

Et motionshold u/kampe (fodboldfitness) for mænd skal søsættes via kampagne som laves i samarbejde med JB – kontingentet findes inden for kort tid.

AF har svært ved at få armene ned, succes på succes findes i øjeblikket i seniorafdelingen. Fremhævelse af kvindeseniors måde at takle tingene på og altid være klar til at yde og støtte i forbindelse med det sociale i klubben.

Der planlægges en tur for herresenior til Tyrkiet i påsken 2018 – Alle kan være med og prisen bliver 4700 kr for 5-stjernet hotel med sportsfaciliteter lige uden for døren. De ældste ungdomshold vil blive inviteret - Der laves en kampagne i samarbejde med JB

4) Dette er afhængig af kommunalbudgettet for 2018. Vi er dog positive. Mere info til næste møde

5) Dette er i støbeskeen – Dato og oplæg til næste møde

6) Datoer for kommende bestyrelsesmøder: 24 oktober, 4 december og 17 januar. Generalforsamlingen bliver den 26 februar.

7) SB, Nye medlemmer SKAL indmeldes inden den 30 september – Afdelingslederne følger op.

Der er blevet rykket hos kommunen om opstart af affaldssortering – Ingen tilbagemelding.

Skov- og naturstyrelsen har givet tilladelse til at der bliver lagt træflis ud på trampestien over til gartnerigrunden. Vej og park sørger for at dette bliver gjort så snart der er fællet nogle træer.

Minibanen har været noget hærget – Den er nu gjort i stand ved Niels og SB

Der er ny rapporterings form om medlemstilskud.

AF kunne berette at vi nu havde fået industrimaskiner til vores vaskerum. Vi starter med tørretumbleren som opsættes i oktober måned.

JB laver oplæg til HIC100 år som skal diskuteres ved de kommende møder – Der vil blive lavet en arbejdsgruppe bestående af medlemmer og andre interessanter.

VJ efterlyste en medlemsliste fra Zumbaholdet – JM vil sørge for dette. Zumba er startet – Gymnastikholdene starter tirsdag i uge 43.

JM Der opstartes fodbold for mænd fra sidst i 60’erne – Dette opstartes i 2018.

Tavlen med årets spillere er ved at være fyldt – 2020 er det slut og ny tavle skal tages i brug. Måske et forslag til 100års gave.

NH sørger for at der uddeles gaver til dem som har solgt målaktier.

TL Tøjpakken vel modtaget – Flere har ytret sig at de også ønsker pakken. Vender tilbage.

Der bliver ikke arrangeret noget julestævne for fodboldfitness i år.

NV orienterede om EU persondataforordningen som nu er vedtaget og træder i kraft til maj 2018. Det får betydning for vores registrering af medlemsdata – HIC skal være helt ajour med mailadresser m.v  da det enkelte medlem skal give accept på HICs dataer.

 

Vi ses til næste møde den 24 oktober

Referent John Bødker

Luk