Menu

HIC må desværre aflyse 100 års jubilæums receptionen den 14. maj

image
Bestyrelsen
03. maj 2020 kl. 13:07
Grundet myndighedernes fortsatte restriktioner grundet corona virussen, må HIC desværre aflyse jubilæums receptionen på 100 års dagen den 14. maj.

Efter mange måneders forberedelse havde HIC og bestyrelsen set frem til et brag af en dag, når HIC runder de 100 år torsdag den 14. maj 2020. Men som bekendt har corona virussen  vendt op og ned på hele samfundet, og med myndighedernes udmeldinger om afstandskrav og begrænsning for forsamlinger, må HIC desværre for nuværende aflyse jubilæums receptionen på selve dagen.

Det er hele HIC naturligvis ganske ærgerlige over, men når vi er klogere på mulighederne for igen af forsamle os, vender vi tilbage med en ny plan for festlig markering af 100 års jubilæet - for fejres skal det !!

Som en væsentlig del af fejringen af jubilæet, har det været planen, at udgive den flotte jubilæumsbog, som John Bødker har stået i spidsen for arbejdet med igennem mange måneder. Det er fortsat planen at jubilæumsbogen udgives på 100 årsdagen den 14. maj, hvor vi håber den på forsvarlig vis kan afhentes foran klubhuset. 

Derudover vil senere sikre, at alle medlemmer og sponsorer modtager et eksemplar, ligesom jubilæumsbogen gratis bliver husstandsomdelt i et større lokalområde.

Det er HIC's store ønske, at alle som vil give en klubben en gave lille som stor, vil give et bidrag til den indsamling, som HIC netop via DBU har igangsat, som bidrag til den forhåbentlige realisering af en ny klubbygning. Denne klubbygning er en nødvendighed for fortsat at have plads til alle medlemmer i HIC, ligesom den vil give et kærkomment løft til rammerne for klubbens pige- og kvindehold. Da indsamlingen er godkendt som en almennyttig gaveindsamling, kan både private og virksomheder få fradrag for bidrag.

HIC og bestyrelsen vil fortsat markere 100 års jubilæet på dagen den 14. maj, så følg med på HIC's Facebookprofil. Derudover glæder vi os ekstra meget, til situationen normaliseres, så vi sammen med forhåbentlig mange nuværende og tidligere medlemmer samt venner af HIC, kan mødes og fejre 100 års jubilæet.

 

 

Luk