Menu

HIC iværksætter medlemsundersøgelse

image
Bestyrelsen
11. november 2023 kl. 16:37
For bestyrelsen i HIC er det et vigtigt fokus, at HIC drives og udvikles i tæt samspil med alle klubbens spillere samt frivillige trænere, dommere og ledere. Vi gennemfører derfor en medlemsundersøgelse, med ønsket om at høre om alle medlemmers oplevelse og feedback

I samspil med DBU Sjælland udsender på mandag d. 13. november en medlemsundersøgelse, som gennemføres digitalt og anonymt i et system fra Players 1st.

Det er bestyrelsens store håb og ønske, at undersøgelsen vil opsamle vigtig viden og feedback fra medlemme på tværs af hele klubben. Selvom vi i  HIC på mange områder klarer os fint, har vi ambition om fortsat at udvikle klubben – hvor alle medlemmers input er helt centrale.

For alle medlemmer på vores børnehold op til U13 håber vi at forældrene vil besvare undersøgelsen sammen med jeres børn, hvor vi også meget gerne hører jer forældres oplevelser og feedback. For spillere på vores U14-U19 ungdomshold vil vi arrangere at spillerne udfylder undersøgelsen ifm. en træning i den kommende tid – så for forældre til en spiller på vores ungdomshold som modtager mailen med undersøgelsen, beder vi dig dele mailen med dit barn.

Med ønsket om at få flest mulige svar i medlemsundersøgelsen, trækker vi lod om 2 gavekort på 500 kr. til Sport Direct Taastrup blandt alle der besvarer undersøgelsen.

Sidste frist for besvarelsen af medlemsundersøgelsen er søndag d. 3. december 2023.

Luk