Menu

Det er nu du skal have et fodboldpas

image
Bestyrelsen
01. juni 2018 kl. 16:29
Alle spillere, trænere og ledere m.fl har nu fået tildelt et fodboldpas, som man skal aktivere

VÆRD AT VIDE OM FODBOLDPASSET

Pr. 1. august skal ALLE fodboldspillere have aktiveret deres fodboldpas for at kunne spille fodbold i DBU og lokalunionernes rækker. Det skal de, for at vi er sikre på, at de er blevet oplyst om, hvordan deres data opbevares og behandles af såvel lokalunionen som jeres klub. Det skal gøres som konsekvens af stramningerne i databeskyttelsesloven.

Mail om Fodboldpasset sender vi ud til spillere, trænere m.fl. løbende fra uge 22 for at skabe et fornuftigt udsendelsesflow. Nogle af jer står opført i forskellige afdelinger, så I vil modtage mailen flere gange.

SÅDAN AKTIVERES FODBOLDPASSET

Fodboldpasset kan aktiveres her:

  1. Driblr
    Driblr er vores nye GRATIS spillerapp, hvor spillere også finder andre spændende ting, som f.eks. deres statistikker. Driblr kan downloades i App Store og Google Play.

  2. Fodbold app'en - Den med DBU-logo

  3. Mit DBU - Login i toppen af DBU's eller lokalunionernes hjemmeside


Alle steder bliver man efter login mødt af et afsnit med Vilkår & Betingelser, og Fodboldpasset aktiveres, når man har accepteret disse.

SÆRLIGT OM PORTRÆTBILLEDER

I Fodboldpassset bliver man også bedt om at tage stilling til tilladelse vedr. visning af billeder på DBU’s og klubbens platforme (LSF anvender alle DBU´s platforme). Portrætbilleder er skjult automatisk og vises automatisk igen, når man har givet sit samtykke via fodboldpasset.