Menu

eFodbold

Kære eFodboldspiller, vi glæder os over, at du vil være en af os.
eFodbold i HIC er nyt, også for os trænere. Derfor vil vi bruge månederne frem til november 2021, på at lære hinanden, spillet, spillestile og træningsstile bedre at kende. Trænerne Peter og HP tog DBUs eFodbold træneruddannelse E1 i begyndelsen af december 2020, og er her blevet klædt på til, at kunne arrangere fornuftige træningspas i eFodbold.

I HIC har vi valgt at starte ud med både drenge- og pigespillere i aldersgruppen mellem 8-14 år.
Det håber vi resulterer i to hold, et i kategorien U8-U12 samt et i U13-U16.

Hvem er trænerne?
Trænerparret Peter og HP har begge tidligere været trænere i HIC. Blandt deres bedste resultater kan en guldmedalje til Lions Cup i Kalundborg, samt en sølvmedalje i U15 ungdomspokalturneringen nævnes.
Parret sagde ’på gensyn’ til HIC i sommeren 2014, og har siden fulgt med på sidelinjen.

Peter fortæller om sig selv:
”Jeg hedder Peter Sabroe. Jeg bor i Køge, og debuterede som træner i HIC i 2011. Jeg har spillet Fifa siden 1997, dengang på pc, og siden 2005 på PlayStation 2, 3, 4 og snart også på PlayStation 5 (når den bliver tilgængelig). Jeg elsker spillet, og jeg glæder mig til, at kunne dele min erfaring og måde at spille spillet på, i min rolle som træner/manager”.

HP fortæller om sig selv:
”Jeg hedder Andreas, men er siden mine unge år blevet kaldt HP. Jeg bor i Albertslund, og startede med at spille fodbold i HIC i foråret 2001. Efterfølgende blev jeg træner i 2005. Siden da, har jeg brugt mange timer på træningsbanen, både som spiller og træner, for ungdoms- og seniorhold. I forhold til Fifa og eFodbold generelt, har jeg ikke lige så lang erfaring.”.