Menu

Teknikdag for U5-U14 i Herstedøster

image
Nicolai Hermansen/Karsten Lynge
22. august 2020 kl. 15:15
For første gang har HIC teknikdag på tværs af årgangene hos piger og drenge
Søndag den 6. september 2020 kl. 10.00-15.00 afvikler HIC for første gang en DBU teknikmærkedag på tværs af ungdomsrækkerne. Dagen er for alle HIC´s drenge- og pigefodboldspillere i ungdomsrækkerne U5 – U14.  
 
Teknikmærkedagen er for alle – uanset niveau – og der være mulighed for at prøve kræfter med de 8 øvelser, som teknikmærket er bygget op omkring.  

Det er vores ambition, at det bliver en tilbagevendende begivenhed, således vores unge spillere kan følge deres udvikling. En U7 spiller vil således om 5 år kunne følge og sammenligne sin udvikling fra år til år. 

Arrangementet er gratis og tilmeldingen kommer til at ske via Kampklar. 
Der vil være en is til deltagerne i cafeen som vil være åben under hele seancen.
Det er vor ambition at alle ungdomsspillere - i videst mulige omfang - deltager, og der vil være et par små ekstra indspark for at gøre dagen ekstra hyggelig.
Spillerne skal møde op ved klubhuset og registrerer sig, evt. gerne sammen med en træner/holdleder/forældre. Derefter sender vi i ro og mag spillerne ud for at gennemføre de 8 forskellige øvelser, som sættes op på bane 1. Øvelserne er f.eks. dribling, præcisionsskud, spark, vendinger, jonglering. 
Alt efter præstationen uddeles diplom med hhv. guld, sølv, bronzemærke. Vi gemmer naturligvis spillernes individuelle resultater, således I og spillerne efterfølgende kan følge udviklingen fra teknikdag til teknikdag i de følgende år
Luk