HIC's U10 piger vandt Brøndby Cup

image
09. februar 2016 kl. 21:51
Efter en flot indsats og en uhyggelig spændende finale vandt HIC's dygtige U10 piger det store indendørsstævne Brøndby Micro Cup.

Der blev grinet, der blev jublet og der blev grædt en smule, da U10-pigerne fra HIC forrige søndag vandt Brøndby Micro Cup 2016.

Pigerne vandt efter en intens finale, der sluttede med straffesparkskonkurrence, omspark, stolpeskud og feberredninger inden de glade piger kunne løfte pokalen.

Pigerne spillede fem kampe i løbet af en lang dag med masser af ventetid, inden de nåede til den dramatiske finale, som de vandt, og dagen sluttede med de største smil og sejrssang både på banen og i omklædningsrummet.

Stort tillykke til pigerne og trænerteamet.

Øverst fra venstre: Jimmi Jensen, Astrid Nissen, Anna Ida Hemmingsen, Alberte Christiansen, Lærke Bredfeldt og Thomas Larsen. Nederst fra venstre: Julie Moustgaard, Sofie Larsen og Signe Antvorskov.