image
Rasmus Munk
09. april 2017 kl. 22:19
Det er ikke kun 1ste holdet der spiller besnærende fodbold - Søndag eftermiddag viste andet holdet flotte takter i Brøndby.

HIC's U15-2 Drenge åbnede sæsonen flot med en storsejr i Brøndby på hele 8-0 søndag formiddag under den flotte forårssol.
Med Nicolai Hermansen og Rasmus Munk i spidsen for holdet har vintersæsonen budt på målrettet træning med ambition om oprykning i forårssæsonen. Efter filosofien om "train hard - fight easy" var holdet i vinterturneringen tilmeldt i række 1-2 og mødte flere nedrykkede hold fra mesterrækken, hvilket på papiret var en stor mundfuld for holdet, der dog gang på gang overraskede såvel modstandere, som trænere ved fortjent og på flot spil at slå og spille lige op med puljens tophold.
Holdet, der er inde i en rivende udvikling med en bred trup kunne derfor med en god portion selvtillid i bagagen gå til dagens opgave på Brøndbys fjerneste baner i årets første kamp på græs - nu i rette række(3).
Kampen var da heller ikke mere end et par minutter gammel inden Peter-Emil Johansen var på pletten med pandebrasken ved fjerneste stolpe efter et flot hjørnespark der lå perfekt af en velspillende Frederik Højen.
Så var ballet åbnet og det gav blod på tanden til den lynhurtige måltyv Seier Neimann Iversen, der sendte bolden i netmaskerne to gange på få minutter og fik Brøndby-spillerne til at ligne kegler i en skudøvelse.
Frederik Højen ville mere endnu og han sendte bolden ind bag keeperen til 4-0 efter blot 15 minutters spil.
Herefter var sejren reelt sikret imod et modløst Brøndby-mandskab der stillede sig med 11-mand på egen banehalvdel resten af kampen.

Den manglende vilje til at komme frem på banen gav træner-teamet mulighed for at eksperimentere lidt undervejs i kampen, hvilket ikke forhindrede Frederik Højen i at hamre bolden flot ind i Brøndbymålet - 5-0.
Herefter kunne HIC'erne næsten ikke komme til for chancer, men de målgivende af dem tilfaldt den fysiske kraftkarl, Oscar Sandbech Carlsen(OC), der med målene til 6 og 7-0 slukkede lyset helt i Brøndby.
Kaan Topcu synes stadig festen var i gang og slukkede og lukkede ballet med scoringen til 8-0 i en kamp, hvor HIC' erne fandt hinanden flot, kom over kanterne og disciplineret holdt alle indgåede aftaler.
Når bussen kører mod Holland på torsdag er den ikke kun fyldt med glade U15-2'ere, den kører hele vejen på en blanding af benzin og selvtillid.