image
Karsten Lynge
30. april 2017 kl. 10:23
En fantastisk god sæsonstart for U11-1 har givet sejre i alle kampe

En god sæsonstart skulle følges op, da Lynge-Uggerløse lagde vejen forbi HIC´s regntunge baner. Trods den massive regn var der enige om, at den skulle have en ordentlig skalle på banen. Kampen var knap fløjtet op, før gæsterne fra distancen testede om drengene var klar. Det var de og der blev kæmpet over hele linjen.

Et sikkert forsvar pillede gennem hele kampen totalt pynten af de gæstende angribere.  Mads, Oliver A og Oliver H. spillede igen stærkt og var hele tiden et skridt foran. Fortjent at vi i daglig tale kalder dem holdets stjerner.  Efter 5 min valgte Jonas at sætte sig selv i centrum. To fantastisk angreb over fløjene via Mikkel L. og Vitus blev sikkert omsat til en hurtig 2-0 føring. En bold- og løbestærk midtbane med Mikkel T. og Ibrahim T.  i spidsen var i kombination med angriberne konstant farlige. Et par store chancer blev brændt, men efter 20 min. blev Enes sendt i dybden med god mulighed for at score. Uselvisk prikkede han bolden videre et en fri William, som sikkert sparkede bolden i mål uden chance for målmanden.

Et meget tilfreds trænerteam gav instruktioner i pausen, hvor der blev håndslag på stærk indsat i anden halvleg. Gæsterne kom ved starten af anden halvleg - med en mand mere på banen – noget bedre med. Efter en pause på sidelinjen dukkede Jonas op på ny og afsluttede køligt til 4-0. Sejren føltes nu sikker og scoringen var startskuddet på en 5 min periode, hvor gæsterne fik mere spil og et par fornuftige chancer. Tristan afværgede alt, hvad der kom mod ham og Mads benyttede den regnvåde bane til at sætte et par fantastiske glidende tacklinger ind.

Efter et hjørnespark fik gæsterne dog fortjent reduceret til 4-1. Målet markerede samtidigt gæsternes sidste chance. Udefra lignede det, at hele holdet tog en kollektiv beslutning om, at det var det. Mikkel L. udnyttede kort før tid en friløber og sluttede derved en længere måltørke (7 assister i 3 kampe). Et tungt pres og en god afslutning fra William gav et slutresultat på 6-1.

3 kampe, 9 point og en målscore på 17-4 siger alt om den fantastiske start på forårssæsonen, som drengene har haft.