Menu

Lokalderby endte med storsejr til HIC U15-2

image Nicolas Leth scorer sit første mål i karrieren
Rasmus Munk
18. april 2017 kl. 22:59
Det er ikke kun på Brøndby Stadion at derby'er udkæmpes. Onsdag aften var det et af slagsen på Buffalo Park i Herstedøster da HIC's U15-2 drenge tog imod Glostrup

Det var et amputeret HIC-mandskab, der skulle spille dagens kamp. Netop hjemvendte fra en utrolig hårdt spillet Easter Cup i Holland, med en flot  placering som nr. 5 ud af 16 hold, måtte holdet undvære flere spillere til dagens kamp, herunder anfører OC og assistkongen Benjamin Kammer, der pådrog sig en slem skade i foden. Heldigvis er truppen bred og moralen høj og flere spillere meldte sig trods trætte og ømme ben under den blå fane.

Efter 3-5 minutters presspil fra Glostrup, hvor HIC'erne lige skulle finde hinanden virkede det som om kræfterne slap op for dem og HIC'erne bare blev stærkere og stærkere. Kampen udviklede sig herefter til en ren opvisning for de mange tilskuere, der havde fundet vej til bane 1. Der blev som sædvanlig budt på gratis kaffe til de mange tilskuere og udebaneholdet takkede for tilbuddet, men det var også et eneste gæsterne fik foræret.

De mange tilskuere så et flot hattrick af Frederik Højen - det ene mål frækt sparket under muren og i kassen på frispark. Også Emir Kaya, der i dag havde anførerbindet fæstnet på armen, kom på scoringstavlen med et flot hovedstødsmål. Kaan Topcu var også sulten og serverede 2 mål til kaffen. Men der skulle da også kager til kaffen og dem serverede holdets egen "Don Diego" Yasin Nafie med to basser.

Det virkede efterhånden som om alt kunne lade sig gøre og en rigtig god fest slutter som bekendt ikke før den tykke dame synger. I mangel på markspillere og med to målmænd i truppen havde trænerne Nicolai Hermansen og Rasmus Munk, givet plads til at målmanden Nicolas Leth kunne forsøge sig som angriber - og dette imod sin gamle klub og imod sine klassekammerater. Kaffen og kagerne fik nu flødeskum på da Leth på et indlæg fik headed bolden ind bag en chanceløs Glostrup-keeper - intet mindre end et legendarisk øjeblik, idet målet var Leths første i karrieren og stadionjubelen var så høj at hestene på marken bag stadion næsten fór vrinskende rundt.

Målfesten sluttede først med Lasse Jacobsen's flotte flugter, der bragede op i krogen. Hele 10-0 måtte Glostrup tage hjem med, i en kamp hvor de var overmatchede på alle parametre.
Trænerne, hvis stemmebånd var noget slidte ovenpå Hollands-turen, er fulde af tilfredshed over den gejst og det drive der er på holdet.

Luk