Menu

HIC's U15-2 drenge er tættere på Final Four

image Mathias stod en god kamp i Hundige
Rasmus Munk
21. maj 2017 kl. 22:29
Der var lagt op til "skæbne-kamp" da HIC's ubesejrede U15-2 drenge skulle på visit i Hundige i søndagens kamp, hvis Final Four og et evt. Sjællands-mesterskab skal i hus.

HICerne, der kun var 1 point foran forfølgerne, skulle vinde kampen, hvis Final Four og et evt. Sjællands-mesterskab skal i hus.
Der var derfor svære taktiske overvejelser for træner-teamet forud for kampen og det var ikke megen søvn Rasmus Munk, der skulle lede tropperne havde fået natten op til kampen af bar spænding.

Men den søvnløse nats mange spekulationer og overvejelser skulle senere vise sig at bære frugt. Trænerteamets ønske om at spille med en fysisk stærk, men boldspillende midtbane og et kompakt forsvar med hurtige kanter skulle efter 7-10 minutters Hundige-pres komme til sin ret.
Efter godt presspil på midten af "fyrtårnet" Anders Munk og "kraftkarlen" Oscar Sandbech Carlsen(OC) samt gode dybdeløb af "måltyven" Seier Neimann, lykkedes det OC at finde vej til netmaskerne og en drømmestart på 0-1 var en realitet. OC, der siden påskens tur til Holland har været ramt af kyssesyge havde trods et stort vægttab bestemt ikke tænkt sig at være kærlig ved Hundige.

Målet gav HIC'erne en god tro på tingene og der blev lagt et flot pres på Hundiges backkæde, hvilket gav flere flotte chancer. I den anden ende formåede en stærk center-duo bestående af anfører Emir Kaya og Sebastian "Sebbe" Hermann at lukke Hundiges angribere helt ned og fratage dem de helt store chancer.

De helt store chancer tilfaldt til gengæld HIC'erne og  en del af dem blev produceret i venstre side af en velspillende Kaan Topcu, der helt efter trænernes opskrift brugte sin fysik godt og brød spillet højt på banen - det var derfor også fuldt fortjent at han selv fik omsat en chance til et mål og bragte de storjublende HIC'ere yderligere foran med 0-2.

Alt synes nu at kunne lykkes for HIC'erne, der spillede det flotteste man længe har set dem spille. Slaget om midtbanen blev vundet af de stærke HIC'ere hvilket skabte god mulighed for at spille bolden dybt og skabe flere chancer - og hvem andre end holdets lynhurtige måltyv Seier kunne formå at omsætte en sådan til et mål - 0-3!!

Det høje pres skulle holdes og selvom Hundige efter pausen formåede at lægge pres på de blå og havde et par chancer blev det aldrig rigtig farligt, selvom den lune sommerluft emmede af et reduceringsmål.

Farlig var til gengæld Huzaifa "Huzi" Chaudrhy, der med et soloridt fra midten af banen udnyttede sin hurtighed og som en enmandshær nedkæmpede hele modstandernes forsvarskæde og sikkert placerede bolden ved siden af målmanden til 0-4.

Herefter fulgte flere stormløb mod Hundiges forsvar og HIC'erne synes at komme alle steder fra, men det sidste blå mål kom fra Anders Munk, der smed sig i fuld længde og fik prikket bolden bag målmanden - 0-5.

Der var megen frustration at spore hos Hundige nu, men de tabte ikke hovedet eller modet helt og formåede at få rettet et frispark af, så det havnede bag målmand Mathias Edvold, der ud over et par enkelte aktioner ikke rigtigt fik sved panden i kampen.

En flot sejr på 1-5 over Hundige, 3 point og et kæmpeskridt nærmere Final Four kunne de glade drenge tag med hjem til HIC, hvor der blev givet en velfortjent sodavand.

Luk